DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. februārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

22. februārī būs skatāms NVA EURES tiešsaistes raidījums par Igaunijas darba tirgu

Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla EURES darba mobilitātes konsultanti sadarbībā ar citu Eiropas valstu kolēģiem šogad turpina veidot tiešsaistes raidījumu ciklu “Uzzini, pirms dodies. Droša darba ceļvedis Eiropā”, lai informētu par Eiropas Savienības (ES) un Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) darba tirgu, veicinot izpratni par droša darba iespējām Eiropā. Piektais cikla raidījums, kas veltīts Igaunijas darba tirgum, būs skatāms 22. februārī plkst. 16.00 pēc Latvijas laika EURES Latvia Facebook lapā (https://www.facebook.com/eureslatvia).

NVA EURES konsultants Andris Segliņš un Igaunijas EURES konsultante Jane Gornischeff raidījumā skaidros, kādi šajā valstī ir darba un dzīves apstākļi, kādi speciālisti pieprasīti, kā jāveido CV un jāraksta motivācijas vēstule, kā tiek noslēgti darba līgumi un kādi dokumenti ir nepieciešami, uzsākot darba attiecības Igaunijā. Raidījuma translācijas sekotāji EURES Latvia Facebook lapas komentāru sadaļā varēs uzdot arī savus jautājumus, kā arī vienoties par attālinātu konsultāciju.

NVA EURES konsultantu atbalsts pieejams ikvienam!

EURES ir Eiropas valstu nodarbinātības dienestu un to partneru tīkls, kura galvenais uzdevums ir sniegt atbalstu darba ņēmējiem un darba devējiem, kas vēlas izmantot Eiropas darbaspēka mobilitātes iespējas. EURES tīkls darbojas 27 Eiropas Savienības (ES) dalībvalstīs, kā arī Šveicē, Islandē, Lihtenšteinā un Norvēģijā. Latviju EURES tīklā pārstāv NVA.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI