DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. janvārī, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Drīzumā durvis vērs Cēsu Radošo un digitālo industriju centrs, nomas izsole jau piektdien 

Publicitātes foto

Pēc astoņus mēnešus ilgušajiem intensīvajiem būvdarbiem topošajā Cēsu radošajā un digitālajā kvartālā “Rainis”, pirmā ēka Raiņa ielā 25, kas pārtapusi no ražošanas vienības par inovatīvu radošo un digitālo industriju centru, ir gatava uzņemt rezidentus. Piedāvājot plašas biroju telpas, kopstrādes vietas, telpu ēdinātājam un studiju telpas, šis 945 kvadrātmetru lielais komplekss iezīmē jaunu nodaļu Cēsu pilsētas kā radošas un dinamiskas uzņēmējdarbības vietas attīstībā, kā arī nozīmīgu soli gan radošo, gan digitālo industriju sektoram. Cēsu novada pašvaldība radošā un digitālā kvartāla “Rainis” pirmā posma rekonstrukcijā investēja 2,3 miljonus EUR, no tā 1,03 miljonus EUR sedzot Eiropas Reģionālās attīstības fondam.  

Kvartāls “Rainis” ir viens no Cēsu pilsētas attīstības projektiem, kas apvieno vēsturi, mākslu un tehnoloģijas, radot jaunu, inovatīvu vidi uzņēmējdarbībai, kultūrai un sabiedrības integrācijai. Cēsīs darbojas vairāk nekā 327 radošie uzņēmumi un jaunais 945 kvadrātmetrus lielais centrs kļūs par svarīgu stimulu radošo ideju un digitālo inovāciju attīstīšanai. Tā ietekme būs jūtama gan pilsētas ekonomikā, gan kultūras dzīvē, veicinot jaunu darba vietu radīšanu, nodrošinot jaunus pakalpojumus, kā arī uzņēmējdarbības un sadarbības iespējas. 

Kvartāla komanda aicina piedalīties nomas izsolē un kļūt par centra daļu! Pirmā nomas izsoles kārta notiks jau šī mēneša 26. datumā. Uzziniet vairāk un izmantojiet iespēju izvirzīties priekšplānā Cēsu uzņēmējdarbības un kultūras scenā.  

Informācija par nomas izsoli un tās noteikumiem: https://ej.uz/nomas_izsole_R25  

Jaunais Radošo un digitālo industriju centrs neiestājas tikai par estētiku, funkcionalitāti un pieejamību, tas stratēģiski radīts par vietu, kas savieno dažādu nozaru profesionāļus, veicinot ne tikai individuālo, bet arī kopējo inovāciju un sadarbību. Nomniekiem būs unikāla iespēja ne tikai iegūt biroja telpas centrālā vietā Cēsīs, bet arī būt daļai no kopienas, kurā valda radošums, inovācijas un sadarbības gars. 

Vairāk par kvartālu un Radošo un digitālo industriju centra telpām: www.rainakvartals.lv  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI