DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. decembrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde
1
1

Valsts prezidents: Ķekavas novada uzņēmējdarbība dod būtisku pienesumu Latvijas ekonomikai 

FOTO: Dāvis Doršs, Valsts prezidenta kanceleja

8. decembrī Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs darba vizītē devās uz Ķekavas novadu, kur tikās ar Ķekavas novada pašvaldības deputātiem, iepazina Ķekavas novada uzņēmējdarbības vidi un apmeklēja Ķekavas sociālās aprūpes centru. 

“Šajā reģionālajā vizītē lielāks akcents likts uz uzņēmējdarbības vidi. Ķekavas novadā apmeklēju uzņēmumus, kas pārstāv dažādas nozares, sākot ar pārtikas un kosmētikas ražošanu un beidzot ar metālapstrādi un transporta pakalpojumiem. Par Ķekavas novadu var sacīt, ka tas lauž vairākus stereotipus par Pierīgas pašvaldībām, jo cilvēki šeit ne tikai dzīvo, bet arī strādā un cenšas aktīvi attīstīt uzņēmējdarbību novadā. Ķekavas novada vadība un uzņēmēji mērķtiecīgi izmanto ģeogrāfiskās priekšrocības, infrastruktūras un pakalpojumu pieejamību, lai iedzīvotājiem nodrošinātu ne tikai patīkamu vidi dzīvošanai, bet arī perspektīvas darbavietas. Ķekavas novada ekonomiskā dzīve kļūst aizvien spēcīgāka, un tā dod būtisku pienesumu visai Latvijas ekonomikai,” atzina Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs. 

Vizītes laikā Valsts prezidents apmeklēja A/S “Putnu fabrika Ķekava”, kafijas ražošanas uzņēmumu SIA “Löfbergs Baltic”, vannu ražošanas uzņēmumu SIA “PAA”, tehnikas kokmateriālu transportēšanas uzņēmumu SIA “Metsatek”, metāla lāzergriešanas un locīšanas pakalpojumu sniedzēju SIA “EM J Metāls” un dabīgās kosmētikas mājražotāju SIA “Silmachy remedies”. 

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI