DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. novembrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

NVA rīko diskusiju “Kā Zaļais kurss ietekmē darba tirgu un darbiniekiem nepieciešamās prasmes”

2023. gada 23. novembrī no plkst. 13.00 līdz 14.00 Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) rīko diskusiju “Kā Zaļais kurss ietekmē darba tirgu un darbiniekiem nepieciešamās prasmes”.

Par zaļo ekonomiku un tās ietekmi uz darba tirgu, par terminu “zaļie uzņēmumi” un “zaļās darbavietas” nozīmi darba devēju un darba ņēmēju ikdienā, par valsts atbalstu un ieguldījumu darbinieku apmācībā diskutēs NVA direktore Evita Simsone, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) vadošais pētnieks un Latvijas Bankas padomnieks enerģētikas un klimata jautājumos Dzintars Jaunzems, Starptautiskās lidostas “Rīga” Personāla departamenta Mācību centra vadītājs Ivars Pavasars, SIA "Lindstrom" vadītājs Ivars Šmits un SIA “Laflora” attīstības direktore Sabīna Alta. Pasākumu vadīs žurnālists Uģis Joksts.

Diskusija “Kā Zaļais kurss ietekmē darba tirgu un darbiniekiem nepieciešamās prasmes” tiks pārraidīta tiešsaistē - portālā “Delfi.lv” un NVA sociālo tīklu kontos.

Eiropas zaļā kursa un ANO ilgtspējīgas attīstības mērķu īstenošana ir noteikta Eiropas Savienības dalībvalstu nodarbinātības dienestu tīkla (PES) stratēģijā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI