DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. jūlijā, 2023
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

LVM aicina pretendentus uz ieinteresēto piegādātāju sanāksmēm

FOTO: LVM

AS “Latvijas valsts meži” (LVM) izsludinātā ,,Meža atjaunošanas, kopšanas un aizsardzības pakalpojumu sniegšana 2024. un 2025. gadā” ietvaros LVM aicina ieinteresētos pakalpojuma sniedzējus augustā uz informatīvām sanāksmēm, kas šogad notiks klātienē LVM klientu centros.

Sanāksmē ieinteresētos pakalpojumu sniedzējus informēs par atklātā konkursa nolikuma noteikumiem, pakalpojumu sniegšanas kārtību, kā arī atbildēs uz potenciālo pakalpojumu sniedzēju jautājumiem. Pirmās sanāksmes notiks 1. augustā LVM Dienvidkurzemes reģiona klientu centrā Bojās un Vidusdaugavas reģiona klientu centrā Koknesē, tās sāksies pulksten 11.00. Lai piedalītos sanāksmē, iepriekš nav jāpiesakās.

 SANĀKSMJU LAIKI 

Ieinteresēto piegādātāju sanāksmē var piedalīties gan jau esošie pakalpojuma sniedzēji, gan ieinteresētie darbu veicēji ar vai bez mežkopības darbu pieredzes.

“Šādas sanāksmes ir vērtīgas gan jau esošajiem, gan jaunajiem pakalpojumu sniedzējiem. Sanāksmes laikā var rast atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem, kā arī dzirdēt citu dalībnieku jautājumus un tādējādi iegūt pilnvērtīgāku informāciju par konkursa nolikumu un darbu sniegšanas kārtību. Ieinteresētais pakalpojuma sniedzējs var apmeklēt sanāksmi jebkurā no reģioniem, neatkarīgi no vietas, kur plāno pakalpojumu sniegt,” norāda LVM mežkopības darbu eksperts Juris Katrevičs.

Piedāvājumus mežsaimniecisko darbu konkursam pretendenti var iesniegt līdz šī gada 22. augustam elektroniskajā iepirkumu sistēmā EIS. Pieteikties var pakalpojumu sniedzēji no visiem Latvijas reģioniem, izvēloties sev piemērotāku pakalpojuma sniegšanas vietu un darba veidu.

Konkurss izsludināts mežsaimniecisko darbu veikšanai, kuru izpilde paredzēta 2024. un 2025. gadā. Iesniedzot piedāvājumu, konkursā iespējams pieteikties darbu veikšanai tikai 2024. gadā vai arī 2024. un 2025. gadā.

 IESNIEGT PIEDĀVĀJUMU EIS 

Konkursa rezultātā LVM kopā ar sadarbības partneriem veiks meža stādīšanu 14 030 ha apjomā; atjaunoto meža platību papildināšanu 2 070 ha apjomā; atjaunoto meža platību agrotehnisko kopšanu 38 005 ha apjomā; jaunaudžu kopšanu 41 040 ha apjomā; atjaunoto meža platību aizsardzību 22 065 ha apjomā un jaunaudžu stumbru aizsardzību 8 035 ha apjomā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI