DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. jūlijā, 2023
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Izsludināts atklāts konkurss mežsaimniecisko darbu veikšanai 2024. un 2025. gadā

FOTO: LVM

AS “Latvijas valsts meži” (LVM) aicina potenciālos pakalpojumu sniedzējus līdz 22. augustam iesniegt piedāvājumu atklātā konkursā ,,Meža atjaunošanas, kopšanas un aizsardzības pakalpojumu sniegšana 2024. un 2025. gadā”. Iesniegt piedāvājumu aicināti gan esošie, gan potenciālie pakalpojuma sniedzēji ar mežkopības darbu pieredzi vai bez tās. Pretendenti piedāvājumus var sagatavot un iesniegt no visiem Latvijas reģioniem, izvēloties sev piemērotāku pakalpojuma sniegšanas vietu un darba veidu.

Konkurss izsludināts mežsaimniecisko darbu veikšanai, kuru izpilde paredzēta 2024. un 2025. gadā. Iesniedzot piedāvājumu, konkursā iespējams pieteikties darbu veikšanai tikai 2024. gadā vai arī 2024. un 2025. gadā.

“Iesniedzot piedāvājumu, pretendentiem ir jāizvērtē savas tehniskās spējas un jāpiedāvā atbilstoša pakalpojuma cena. Komisija vērtēs visu pretendentu iesniegtos piedāvājumus un katrā iepirkuma daļā piešķirs iepirkuma līguma slēgšanas tiesības konkursa nolikumā noteiktā kārtībā. Saistības starp pasūtītāju un uzņēmēju iestājas pēc abpusējas iepirkuma līguma parakstīšanas,” norāda LVM mežkopības darbu eksperts Juris Katrevičs.

 IESNIEGT PIEDĀVĀJUMU EIS 

Konkursā var iesniegt piedāvājumu par vienu vai vairākām iepirkuma daļām. Iepirkuma daļā ietilpst viens vai vairāki mežkopības darbu veidi.

Konkursa rezultātā LVM kopā ar sadarbības partneriem veiks meža stādīšanu 14 030 ha apjomā; atjaunoto meža platību papildināšanu 2 070 ha apjomā; atjaunoto meža platību agrotehnisko kopšanu 38 005 ha apjomā; jaunaudžu kopšanu 41 040 ha apjomā; atjaunoto meža platību aizsardzību 22 065 ha apjomā un jaunaudžu stumbru aizsardzību 8 035 ha apjomā.

Iespēja vairāk uzzināt piegādātāju sanāksmē

Lai informētu par atklātā konkursa nolikuma noteikumiem, pakalpojumu sniegšanas kārtību, kā arī atbildētu uz potenciālo pakalpojumu sniedzēju jautājumiem, katrā LVM reģiona klientu centrā klātienē notiks ieinteresēto piegādātāju sanāksme. Informācija par sanāksmju norises vietām un laikiem pieejama LVM nterneta vietnē www.lvm.lv/sanaksmes.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI