DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. maijā, 2023
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Svinīgā pasākumā godināti Latvijas Pasta labākie 2022.gada pastnieki un pasta nodaļu operatori

Publicitātes foto

Svinīgā pasākumā 2023.gada 28.aprīlī apbalvoti konkursa Mans pastnieks 2022 uzvarētāji, par kuriem klienti, vērtējot pasta pakalpojumu saņemšanu 2022.gadā, snieguši visvairāk pozitīvu atsauksmju. Labākos darbiniekus sveica satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs un Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

Tradicionālais konkurss Mans pastnieks ir ārējais vērtējums Latvijas Pasta darbiniekiem, kuru nosaka uzņēmuma klienti, balsojot ar anketu starpniecību un izceļot darbinieku profesionālās spējas, kā arī pasakot paldies par teicamo darbu.

Uzvarētāju svinīgs godināšanas pasākums notika 2023.gada 28.aprīlī Mārupes kultūras namā, kurā katra reģiona labākos pastniekus un pasta nodaļu operatorus sveica satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs un Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

Satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs: “Esmu pagodināts būt pasta nozares gada gaidītākajā pasākumā, kad tiek sveikti labākie pasta darbinieki. Pēdējo mēnešu laikā, dodoties reģionālajās vizītēs, man ir bijusi iespēja klātienē tikties ar pasta nodaļu darbiniekiem arī tālākos reģionos, kur vēlreiz guvu apliecinājumu tam, ka to darbu, ko veicat jūs – pasta nozares profesionāļi –, aizstāt nav iespējams. Komunikācija, labestība, atvērtība un darbs, ko jūs ik dienas darāt, – tajā ir kaut kas maģisks! Paldies jums par to!”   

“Jūs, pasta nozares mugurkauls – pastnieki un pasta operatori –, esat tas svarīgais posms, kas nodrošina mūsu sabiedrības savstarpējo saistību un pilnvērtīgu funkcionēšanu. Tāpēc es esmu ļoti pateicīgs par jūsu darbu un ikdienas apņēmību. Nekas neaizstās saskarsmi ar cilvēku – lai kā attīstītos tehnoloģijas, mēs joprojām vēlamies satikt pastnieku, kurš ienāk mūsu mājās un piegādā sūtījumus,” saka Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

Pastnieku konkurencē klienti par labāko Latgales reģionā atzinuši Daigu Jurdži no Ludzas novada Kārsavas piegādes punkta, Kurzemes reģionā labākais pastnieks ir Normunds Indāns no Talsu novada Rojas pasta nodaļas, Vidzemes reģionā – Solveiga Šķiņķe no Valmieras novada Rūjienas pasta nodaļas, Zemgales reģionā – Inga Osma no Jēkabpils 2.piegādes punkta, bet Rīgas reģionā – Gundega Keiša no Siguldas novada Raganas pasta nodaļas.
 
Savukārt labākā pasta nodaļas operatore klientu vērtējumā Latgales reģionā ir Ilze Doru no Balvu novada Baltinavas pasta nodaļas, Kurzemes reģionā – Jadviga Inapša no Saldus novada Kalnu pasta nodaļas, Vidzemes reģionā – Agrita Lobuzova no Cēsu novada Straupes pasta nodaļas, Zemgales reģionā – Iveta Rence no Jelgavas novada Staļģenes pasta nodaļas, bet Rīgas reģionā – Aija Būrija no Ropažu novada Garkalnes pasta nodaļas

Latvijas Pasts jau 12.reizi aicināja iedzīvotājus novērtēt katra reģiona labāko pastnieku un pasta nodaļas operatoru, izceļot viņa profesionālās spējas, kā arī pasakot paldies par labo darbu. Kopumā kādai no nominācijām izvirzīti 999 Latvijas Pasta pastnieki un pasta operatori, par kuriem kopumā saņemtas 11 475 iedzīvotāju anketas.

Paldies mūsu uzņēmuma pastniekiem, pasta nodaļu operatoriem un visiem darbiniekiem, bez kuru ieguldījuma Latvijas Pasts nevarētu pastāvēt!

Ieskaties labāko 2022.gada pasta darbinieku sveikšanas pasākumā, kurā redzami visi laureāti: šeit

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI