DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. aprīlī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Pašvaldība aicina piedalīties aptaujā par jaunu īres dzīvokļu pieprasījumu

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Alūksnes novada pašvaldība ir iecerējusi būvēt īres dzīvokļu mājas Alsviķu ielā 2, Alūksnē, šim mērķim plānojot piesaistīt līdzekļus no valsts atbalsta programmas zemas īres maksas daudzdzīvokļu māju celtniecībai.

Šobrīd ir izstrādāts lokālplānojums teritorijai, kurā notiktu daudzdzīvokļu māju būvniecība. Pašvaldība turpina darbu, vērtējot optimālākos ēku plānojuma variantus. Lai gūtu pilnīgāku priekšstatu par to, kādiem dzīvokļiem jaunbūvējamās mājās potenciālie īrnieki dotu priekšroku, pašvaldība aicina iedzīvotājus izteikt viedokli aptaujā.

Aptaujas mērķis ir noskaidrot, cik lielu dzīvokļu – vienas, divu vai trīs istabu – īrei iedzīvotāji dotu priekšroku. Šobrīd plānots, ka projektējamie dzīvokļi būtu vienas istabas ar 37,5 m2 platību, divu istabu ar 52 m2 platību un trīs istabu ar 65,6 m2 platību. Visiem dzīvokļiem to platībā ierēķināts arī balkons. Orientējošā īres maksa būtu 5 EUR par vienu kvadrātmetru.

Pašvaldība aicina iedzīvotājus piedalīties aptaujā no 2023. gada 12. aprīļa līdz 1. maijam (ieskaitot), nobalsojot par vienu no piedāvātajiem dzīvokļu platības variantiem.

Aptaujas anketu ir iespējams aizpildīt elektroniski šajā saitē: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepShPSJ6Iw9OHn2Zsbpes4xu_JgrDE4R5ksgCIQFPbUMDpAA/viewform (saite uz anketu atrodama arī pašvaldības tīmekļvietnē www.aluksne.lv un Alūksnes novada kontā Facebook) vai klātienē klientu apkalpošanas centros pašvaldības pagastos un Centrālās administrācijas ēkā, Alūksnē, Dārza ielā 11.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI