DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. martā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Valsts policija no 27. marta ar automašīnu, kas aprīkota ar 360 grādu kameru sistēmu, uzraudzīs autovadītājus konkrētā Gogoļa ielas posmā

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No šī gada 11. marta Centrālās stacijas apkārtnē ir ieviesti papildu satiksmes ierobežojumi, kas saistīti ar “Rail Baltica” integrēšanu Rīgas centra infrastruktūrā – slēgta transportlīdzekļu satiksme Gogoļa ielas posmā no 13. janvāra ielas līdz Turgeņeva ielai.

Tā kā regulāri tiek saņemta informācija, ka satiksmes dalībnieki turpina klaji ignorēt ceļa zīmes “Iebraukt aizliegts” prasības, tādejādi traucējot būvdarbus un apdraudot uz vietas strādājošo personu drošību, Valsts policija, saskaņojot ar Rīgas Domi, no pirmdienas, 27. marta, ar automašīnu, kas aprīkota ar 360 grādu kameru sistēmu, preventīvi uzraudzīs satiksmi un fiksēs ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumus minētajā ceļa posmā.

Jāpiebilst, ka konkrētajā ceļa posmā ir saglabāta sabiedriskā transporta satiksme, kā arī piekļūšana privātīpašumiem.

*Fiksējot pārkāpumu ar automašīnu, kas aprīkota ar 360 grādu kameru sistēmu, sods par to tiks nosūtīts automašīnas īpašniekam elektroniski – tāpat kā par fotoradaru fiksētajiem pārkāpumiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI