DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. martā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Vitenbergs reģionālajā vizītē Dobelē un Tukumā piedalīsies jauno auto nodošanā pastniekiem

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs ceturtdien, 23. martā, dosies reģionālajā vizītē  uz Dobeli un Tukumu. Vizītes ietvaros ministrs apmeklēs Dobeles un Tukuma pasta nodaļas, kur tiksies ar pastniekiem un nodos viņiem jaunās pasta automašīnas. Tāpat J. Vitenbergs apmeklēs vietējas nozīmes ceļus Aizstrautniekos, Ukros un Lestenē.

Latvijas Pasts papildinājis uzņēmuma autoparku ar 340 jaunām automašīnām, un divas no tām satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs ceturtdien nogādās pastniekiem Dobelē un Tukumā. Viens auto tiks piešķirts pastniekam Aigaram Počam, kurš Latvijas Pastā strādā astoņus gadus un labi pārzina visas Dobeles novada pasta piegādes teritorijas. Otrs auto tiks nodots Tukuma novada Jaunpils pasta nodaļas darbiniecei Ivetai Blūmanei, kura uzņēmumā strādā piecus gadus. Lai vietējiem iedzīvotājiem piegādātu visus vajadzīgos sūtījumus Iveta dienā nobrauc ap 160 kilometriem.

“Jaunās automašīnas būs labs atspaids pasta darbiniekiem, kas līdz šim ikdienas darbos izmantojuši savus braucamos. Prieks par Ivetu un Aigaru, tāpat arī pārējiem teju 340 pastniekiem, kam jaunās mašīnas būs ikdienas sabiedrotais, piegādājot cilvēkiem presi un citus sūtījumus,” norāda J. Vitenbergs.

Vizītes ietvaros ministrs apskatīs tādus vietējo ceļu posmus kā  Bēne-Ukri, Dobele-Aizstrautnieki, kā arī Lestene-Džūkste. Šie posmi ir kritiski un tiks salaboti par budžetā piešķirtajiem papildu līdzekļiem.

Satiksmes ministrs vizītes laikā tiksies arī ar Dobeles pagasta pārvaldes vadītāju Daci Škorņiku, kā arī ar Tukuma novada domes priekšsēdētāju Gundaru Važu un novada domes deputātiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI