DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. septembrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Lekcija “dārza darbi rudenī” Latvijas valsts mežu vēstniecībā

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Kādi dārza darbi aktuāli rudenī? Jau rīt, 29. oktobrī Latvijas valsts mežu vēstniecībā Rīgā, Vaiņodes ielā 1, par dārza darbiem, augsnes ielabošanu, stādīšanas padomiem un vēl daudz ko citu lekcijā “Dārza darbi rudenī” dalīsies Jūlija Vilcāne – praktizējoša agronome, mikrobioloģe, kura ikdienā kopju arī savu dārzu. Dalība lekcijā, iepriekš piesakoties, – bezmaksas.

Ieskats lekcijas programmā:

  • Pagājušās sezonas izvērtēšana, ko paņemt uz jauno sezonu? Rudenī labi var redzēt, kas izdevies, kas ne, un var izdarīt secinājumus, kāpēc tad neizdevās, un ko darīt, lai nākamajā sezonā tas mainītos.
  • Ko darīt ar augsni? Kā to ielabot, un sagatavot tā, lai nākamajā sezonā augus dārzā varētu audzēt ekoloģiski!?
  • Ko vēl iestādīt šogad?
  • Mīti par rudens darbiem.

Pēc lekcijas būs iespēja uzdot ekspertei aktuālos jautājumus. Tāpat pirms un pēc lekcijas “Dārza darbi rudenī” būs iespēja izvēlēties kvalitatīvus stādus no Latvijas valsts mežu kokaudzētavām, kas rotās ikvienu piemājas dārzu jau šajā rudenī.

Vēlama iepriekšēja pieteikšanās, sūtot e-pasta ziņu uz vestnieciba@lvm.lv ar vārdu, ja tiek pieteikti vairāki dalībnieki, tad jāmin visu dalībnieku vārdi. (arī jautājumus var iesūtīt līdz ar pieteikšanos). Pieteikšanās iespējama līdz 29.09 plkst. 15.00.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI