DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. septembrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

FKTK atļauj uzsākt ieguldījumu fonda "Rietumu Asset Management" un tā apakšfondu likvidāciju

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padome 20.09.2022. pieņēmusi lēmumu atļaut akciju sabiedrībai "Rietumu Asset Management" ieguldījumu pārvaldes sabiedrībai  uzsākt ieguldījumu fonda "Rietumu Asset Management Fund" un tā apakšfondu "Fixed Income Investment Grade USD" un "Fixed Income High Yield USD" likvidāciju.

Tāpat FKTK lēmums paredz atļaut akciju sabiedrībai "Rietumu Asset Management" ieguldījumu pārvaldes sabiedrībai pēc ieguldījumu fonda "Rietumu Asset Management Fund" un tā apakšfondu "Fixed Income Investment Grade USD" un "Fixed Income High Yield USD" (turpmāk visi kopā – Fonds) likvidācijas pabeigšanas uzsākt akciju sabiedrības "Rietumu Asset Management" ieguldījumu pārvaldes sabiedrības likvidāciju.

Akciju sabiedrības "Rietumu Banka" valde 10.06.2022. ir pieņēmusi lēmumu uzsākt ieguldījumu pārvaldes sabiedrības likvidācijas procesu, savukārt tās valde 10.06.2022. ir pieņēmusi lēmumu uzsākt ieguldījumu pārvaldes sabiedrības pārvaldītā Fonda likvidācijas procesu.

Banka un ieguldījumu pārvaldes sabiedrība ir iesniegusi ieguldījumu pārvaldes sabiedrības un Fonda likvidācijas plānu. Plāns paredz, ka pēc Fonda likvidācijas pabeigšanas tiks sākts ieguldījumu pārvaldes sabiedrības likvidācijas process saskaņā ar Komerclikumu.

FKTK konstatējusi, ka dokumenti, kas iesniegti Fonda likvidācijas sākšanai, atbilst Ieguldījumu pārvaldes sabiedrību likuma prasībām un Fonda likvidācija neaizskar ieguldītāju likumīgās intereses.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI