DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. septembrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicinām piedalīties Reģionālās attīstības un kultūras programmas vidusposma pasākumā

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2022. gada 15. septembrī Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija sadarbībā ar Kultūras ministriju un Norvēģijas Vietējo un reģionālo varas iestāžu asociāciju organizē Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) grantu Reģionālās attīstības un kultūras programmas vidusposma pasākumu “Atbalsts radošai izaugsmei”. Pašvaldības, uzņēmēji, kultūras jomas pārstāvji un citi interesenti ir aicināti piedalīties pasākumā, lai uzzinātu par līdz šim sasniegto un vēl plānoto, kā arī gūtu radošu iedvesmu. 

Pasākuma dalībniekus iepazīstinās ar programmas sasniegtajiem rezultātiem - atbalstu jauniešiem un uzņēmējiem jaunu ideju radīšanai, investīcijām labas pārvaldības stiprināšanai un kultūras produktu izveidei. Projektu veiksmes stāstus papildinās projektu īstenotāju mākslas performances, vērtīgas jauniešu diskusijas un iedvesmojoša lekcija par norvēģu pieredzi veiksmīgai sadarbībai starp pašvaldībām un uzņēmējiem.

Pasākums notiks H2O 6 kvartāla telpās, kā arī varēs skatīties tiešsaistē VARAMLatvija YouTube kontā no plkst. 11:00 līdz 16:00, latviešu un angļu valodā, nodrošinot sinhrono tulkojumu.

Reģistrēšanās līdz 2022. gada 14. septembrim: https://www.mittoevents.com/localdevconference.

Strādājam kopā konkurētspējīgai Eiropai.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI