DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. jūnijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Latvijas Pasts izdod trešo grāmatu bērniem, saistošā veidā popularizējot pasta nozari un pakalpojumus

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

Latvijas Pasts turpina pastmarku un visas pasta nozares popularizēšanu jaunākajā paaudzē, izdodot jau trešo pasta tematikai veltīto bērnu grāmatu Brīnumu diena. Grāmatas varoņi viesojas brīnumainajā pasta pasaulē, iepazīstot Meža pastu un tā galveno darbinieku Pasta balodi. Jaunās bērnu grāmatas atvēršanas svētki plānoti 2022.gada 3.jūnijā plkst.16 Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) 7.stāvā, piedaloties grāmatas autorēm rakstniecei Rutai Svažai un māksliniecei Artai Ozolai-Jaunarājai, kā arī Latvijas Pasta un LNB Bērnu literatūras centra vadītājiem.

Saistošā veidā iepazīstinot jaunāko paaudzi ar pasta darbību un šīs nozares nozīmi katra iedzīvotāja dzīvē, Latvijas Pasts izdevis jau trešo bērnu grāmatu – Brīnumu diena seko Latvijas Pasta iepriekš pastmarku tematikai veltītajām krāsojamajām grāmatām.

Brīnumu diena aizraujošā veidā stāsta par Meža pastu un piedzīvojumiem brīnumainajā pasta pasaulē, līdzdarbojoties meža iemītniekiem, pasaku tēliem un galvenajiem varoņiem – bērniem. Grāmatas autores ir rakstniece R.Svaža un māksliniece A.Ozola-Jaunarāja, un tās tirāža sasniedz 3000 eksemplāru. Grāmata iesaiņota īpašā mapītē, ko iespējams transformēt par vienu no grāmatas tēliem – Pasta balodi.

Piektdien, 3.jūnijā, plkst.16 LNB 7.stāvā Latvijas Pasts sadarbībā ar LNB Bērnu literatūras centru organizē grāmatas Brīnumu diena atvēršanas svētkus, kurā būs iespējams satikt gan grāmatas autores, gan arī citus bērnu literatūras nozares speciālistus. Prezentācijā piedalīsies arī LNB Bērnu literatūras centra vadītāja Silvija Tretjakova un Latvijas Pasta valdes locekle Anda Ozola.

Grāmata Brīnumu diena būs nopērkama Latvijas Pasta nodaļās un Latvijas Pasta e-veikalā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI