DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. maijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas

Patentu valde piedāvā jaunu publisko datu bāzi

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Patentu valdes mērķis ir nodrošināt pēc iespējas ērtāku piekļuvi publiskajiem  datiem par preču zīmēm, dizainparaugiem un patentiem. Tāpēc izstrādāta un apmeklētājiem kopš 26. maija pieejama jauna,  uzlabota Patentu valdes datu bāze.  Patentu valdes eksperti kopā ar datubāzes izstrādātājiem ir cītīgi strādājuši lai uzlabotu un vienkāršotu  publisko datu bāzu funkcionalitāti, kā arī nodrošinātu pēc iespējas parocīgāku  un vienkāršāku piekļuvi publiski pieejamajiem datiem par preču zīmēm, dizainparaugiem un patentiem. 

"Mūsu kolēģi intensīvi strādā, lai klientiem nodrošinātu pēc iespējas ērtākus, pieejamākus un modernākus pakalpojumus un tehniskos risinājumus. Šoreiz tas ir rezultējies lietotājam draudzīgākas un vizuāli pievilcīgākas datu bāzes izstrādē." informē Patentu valdes direktors Agris Batalauskis  

Publiskā datu bāze http://databases.lrpv.gov.lv/databases/lv faktiski ir desmit datu bāzes vienuviet - Preču zīmes, Dizainparaugi, Patenti, Papildu aizsardzības sertifikāti (PAS), Atteiktās preču zīmes, Iebildumi - preču zīmes, Iebildumi - dizainparaugi, Apelācijas - preču zīmes, Apelācijas - dizainparaugi, Apelācijas - Patenti un PAS.  

Iepazīties ar jauno datubāzi un uzzināt plašāk par tās funkcionalitāti  interesenti  aicināti apmeklējot prezentāciju, kas notiks attālināti -  17.06. 2022  pulkst. 12.00. prezentācijai iespējams pieteikties aizpildot  anketu šeit . 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI