DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. maijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Ceļu pie klausītājiem un skatītājiem sāk IZM “Brīvstunda” - raidieraksts viedokļu apmaiņai un jaunām idejām

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šā gada maijā Izglītības un zinātnes ministrija uzsāk raidierakstu ciklu “Brīvstunda” – plašākai sabiedrībai domātu podkāstu, kas piedāvās telpu sarunām, risinājumiem un viedokļiem par notiekošo skolā, augstskolā un zinātnē.

Uz sarunām “Brīvstundā” aicināsim ne tikai izglītības darbiniekus, bet visdažādāko nozaru pārstāvjus - cilvēkus, kuru pieredze un prasmes varētu iedvesmot ceļā uz zināšanu sabiedrību, kuras veidošanā jāpiedalās ne tikai pedagogiem un izglītības politikas veidotājiem, bet ikvienam.

Viens no “Brīvstundas” mērķiem ir mudināt uz sadarbību: tas, vai būsim izglītota un zinoša nācija, lielā mērā ir atkarīgs no visu iesaistīto pušu spējas sadarboties - savstarpēji pamanīt labas idejas un ieviest tās savā profesionālajā ikdienā.   

Pirmā raidieraksta saruna ir ar Limbažu Valsts ģimnāzijas direktori un matemātikas skolotāju Guntu Lāci:  kāpēc eksāmeni šogad daudziem sagādā īpašu stresu, vai skolotājs arī drīkst būt apjucis, un kāpēc jāmācās vienādojumi, kuri, visdrīzāk, tālākajā dzīvē nekad nenoderēs.

Informācija IZM tīmekļvietnē.

Raidieraksts “Brīvstunda” audio formātā.

Video ieraksts skatāms IZM Youtube kanālā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI