DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. maijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Valmieras novada jaunieši aicināti piedalīties neformālā diskusijā ar politiķiem

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 13. maijā, no plkst. 14.00 līdz plkst. 19.00 Burtnieku jauniešu centrā notiks neformālā diskusija “Kafija ar politiķiem – jaunieši novadā no pilsētas līdz laukiem?”, kurā piedalīsies Valmieras novada jaunieši un Valmieras novada pašvaldības domes deputāti – domes priekšsēdētājs Jānis Baiks, deputāti Guna Ķibere, Jānis Skrastiņš un Harijs Rokpelnis.

“Kafija ar politiķiem” ir īpaši organizēta pēcpusdiena, kurā neformālā vidē ir iespēja satikties jauniešiem un lēmumu pieņēmējiem, lai pārrunātu aktuālas tēmas, uzklausītu viens otra viedokli un kopā radītu jaunas idejas vai meklētu risinājumus, lai kopīgi veidotu Valmieras novadu, ievērojot jauniešu vajadzības visās apdzīvotās vietās. Tā ir platforma neformālām sarunām brīvā gaisotnē, kurā visi runā kā līdzīgs ar līdzīgu.

Būtisks aspekts jauniešu un lēmumu pieņēmēju kopīgai sarunai ir Valmieras novada jaunatnes jomas attīstības dokumentu izstrāde, kuru sagatavošanā ir svarīgi iesaistīt arī pašus jauniešus, lai izzinātu viņu intereses, vajadzības un kopīgi uzlabotu Valmieras novada pilsētu, pagastu un lauku teritoriju jauniešu dzīves kvalitāti.

Aicinām jauniešus līdz 9. maijam reģistrēties dalībai pasākumā, aizpildot pieteikumu šeit.

Pasākumu organizē Valmieras novada Izglītības pārvalde sadarbībā ar Trikātas jauniešu centru, Burtnieku jauniešu centru, Rūjienas jauniešu centru un Valmieras Jaunatnes centru “Vinda”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI