DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. martā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Notiks 4. Patiess Sports konference “Kopā. Zinoši. Motivēti."

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Konference sporta treneriem un skolotājiem, sportistu atbalsta personālam, sporta entuziastiem, jauno sportistu vecākiem un citiem interesentiem. 

Konferencē būs iespējas dzirdēt praktiskus padomus, kurus izmantot gan sportistu trenēšanā, gan atbalstīšanā ikdienā, lai attīstītu viņu talantus sportā, ikdienā un turpmākajā dzīvē:

  • Kas ietekmē jauno sportistu ikdienu un kādi ir faktori, kas veicina sporta panākumus, sākot ar trenēšanos, uzturu un beidzot ar iekšējiem motivācijas aspektiem, lai dopinga lietošana sportā netiktu izskatīta kā iespēja?
  • Kādas zināšanas jauniešu sportā iesaistītajam personālam nepieciešamas, lai atbalstītu sportisko rezultātu sasniegšanu un nepieļautu nejaušus dopinga gadījumus?
  • Kādi iekšējie faktori var palīdzēt jaunajiem sportistiem virzīties pretī sportiskiem panākumiem un likt nepadoties pie pirmajiem šķēršļiem?  

Tiešsaistes konferences dalībniekiem būs iespēja saņemt apliecību par sporta speciālistu profesionālās pilnveides apguvi 4 stundu apmērā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai. Dalība konferencē ir bez maksas un reģistrācija patiessports.stasti.lv  (https://patiessports.stasti.lv/) vietnē.

Konferences programma tiks publicēta tuvākajā laikā. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI