DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. martā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

“Rīgas satiksme” izsolē pārdos 20 transportlīdzekļus

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“Rīgas satiksme” rīko uzņēmumam piederošo un saimnieciskajā darbībā neizmantojamo transportlīdzekļu izsoli. Elektroniskā izsolē ar augšupejošu soli kopumā tiks izsolītas 20 tehnikas vienības, kurā ir smagā tehnika, autobusi un vieglie transportlīdzekļi ar sākuma cenu no 1600 EUR līdz 50 000 EUR (bez PVN). PVN maksājams pirkuma līgumā noteiktajā kārtībā.

Ar transportlīdzekļa – kustamās mantas pārdošanu elektroniskajā izsolē sarakstu var iepazīties “Rīgas satiksmes” mājas lapas sadaļā “Izsoles”: https://www.rigassatiksme.lv/lv/par-mums/iepirkumi/izsoles/. Izsole norisināsies dažādos marta datumos tiesu administrācijas elektronisko izsoļu vietnē: https://izsoles.ta.gov.lv.

Izsolāmos transportlīdzekļus var apskatīt tikai izsoles dalībnieki otrdienās un ceturtdienās no plkst.12:00 līdz plkst.13:00, iepriekš piesakot apmeklējumu. Transportlīdzekļu apskati var pieteikt pa tālruni 22 008 710 vai 29 555 615.

Saziņai ar «Rīgas satiksmi» aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862, vai arī sūtīt e-pastu uz info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties izmatojot mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošo sadaļu «Sazinies ar mums», kurā ikviens elektroniski var iesniegt savu pieteikumu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI