DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. decembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Parlamentārā sekretāre piedalīsies balvas “Platīna pele 2021” pasniegšanas ceremonijā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīt, 2. decembrī, Aizsardzības ministrijas parlamentārā sekretāre Baiba Bļodniece tiešsaistē piedalīsies ikgadējā Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) konferencē, kuras tēma šogad ir “Digitālais kompass – kā gudri pārvaldīt IKT investīcijas prasmēs, pārvaldē, infrastruktūrā un biznesā” un kurā tiks pasniegtas balvas “Platīna pele 2021”.

Parlamentārā sekretāre piešķirs balvu kategorijā “Labākā kiberdrošības pratības iniciatīva”, kuras finālā nominēta Finanšu nozares asociācija ar “Mastercard” radīto kampaņu “#viedpircējs”, Finanšu nozares asociācija ar informatīvo kampaņu drošības attālināto finanšu pakalpojumu izmantošanā veicināšanai “Neuzķeries! Esi gudrāks par krāpniekiem!” un Patērētāju tiesību aizsardzības centrs ar informatīvo kampaņu “Esi reāls!”, kas skaidro iespējamību tikt apkrāptiem internetā.

B. Bļodniece arī sveiks Aizsardzības ministrijas apbalvojuma “Goda raksts” ieguvēju, kurš atzīts par labāko kiberdrošības prasību nodrošināšanā, izvērtējot visus balvai “Platīna pele 2021” iesniegtos pieteikumus.

Balva “Platīna pele” tiek pasniegta kopš 2007. gada ar mērķi izcelt veiksmīgākos Latvijā radītos digitālos risinājumus, kas ir noderīgi sabiedrībai, biznesam, pārvaldei un izglītībai, novērtēt un apbalvot izcilākos digitālo prasmju un pratības veicinātājus Latvijā un spēcīgākos projektus, tā popularizējot Latvijā radīto risinājumu panākumus un veicinot izpratni par digitalizācijas attīstības nozīmi Latvijas sabiedrības un ekonomikas izaugsmē.

LIKTA dibināta 1998. gadā, apvienojot komunikācijas nozares vadošos uzņēmumus un organizācijas un profesionāļus. Asociācijas vīzija ir uz zināšanām balstītas ekonomikas attīstība, radot produktus un risinājumus ar augstu pievienoto vērtību.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI