DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. novembrī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Jāņa Ivanova Rēzeknes Mūzikas vidusskolas direktora amatā apstiprināts Raimonds Arbidāns

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Atklātā konkursā uz Jāņa Ivanova Rēzeknes Mūzikas vidusskolas (JIRMV) direktora amatu par uzvarētāju atzīts līdzšinējais SIA “Rēzeknes Namsaimnieks” projektu vadītājs, interešu izglītības pedagogs un praktizējošs mūziķis Raimonds Arbidāns. Darba pienākumus jaunajā amatā R.Arbidāns uzsāks pildīt no 2022. gada 3. janvāra.

JIRMV direktora galvenie darba pienākumi ir plānot, vadīt un koordinēt vidusskolas darbu, nodrošinot izglītības iestādes mērķu un uzdevumu izpildi, pārstāvēt skolas intereses valsts un pašvaldību iestādēs, komercsabiedrībās un tiesu iestādēs, kā arī nodrošināt Rēzeknes Mūzikas vidusskolas finansiālo, juridisko un administratīvo darbību tās mērķu un uzdevumu īstenošanai atbilstoši normatīvo aktu prasībām.

R.Arbidāns JIRMV direktora amatam nepieciešamās zināšanas un prasmes ieguvis, vadot kultūras biedrību “Viktorija”, koordinējot “Latgales profesionālās izglītības centra” un mācību centra “Fibra” darbu, pildot SIA “Rēzeknes enerģija” un A/S “Rēzeknes siltumtīkli” izpilddirektora, kā arī SIA “ALBA-LTD” valdes locekļa amata pienākumus.

R.Arbidāns absolvējis Latvijas Universitāti, iegūstot sociālo zinātņu maģistra grādu sabiedrības vadībā; Rēzeknes Augstskolā jaunais JIRMV direktors ieguvis bakalaura grādu skolu psiholoģijā un veselības mācības skolotāja kvalifikāciju, kā arī būvdarbu vadītāja kvalifikāciju. R.Arbidāns vidējo izglītību un kora diriģenta, mūzikas skolotāja kvalifikāciju ieguvis JIRMV.

JIRMV direktora amatam noteiktā bruto mēnešalga ir no 1 354 līdz 2 012,69 eiro atbilstoši MK noteikumiem Nr.445 „Pedagogu darba samaksas noteikumi” un KM noteikumiem par kārtību, kādā nosaka mēnešalgu KM padotībā esošo profesionālās vidējās izglītības iestāžu vadītājiem.

Konkurss uz JIRMV direktora amatu tika izsludināts, KM saņemot līdzšinējā Izglītības iestādes direktora Romāna Ivanova iesniegumu par darba attiecību izbeigšanu pēc paša vēlēšanās.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI