DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. novembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Tiks mainīta satiksmes organizācija saistībā ar Austrumu maģistrāles izbūvi

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Saistībā ar Austrumu maģistrāles 2. kārtas izbūves darbiem no 23. novembra līdz nākamā gada 1. jūnijam posmā Ieriķu iela-Vietalvas iela tiks mainīta satiksmes organizācija, iekļaujot arī sabiedriskā transporta kustības izmaiņas 13., 20., 363. maršrutu autobusiem.

Braslas ielā, posmā no Augusta Deglava ielas līdz Madonas ielai, virzienā uz Dzelzavas ielu, transportlīdzekļu satiksme tiks organizēta vienā virzienā. Tāpat vienā virzienā notiks kustība Vestienes ielā, posmā no Vietalvas ielas līdz Augusta Deglava ielai, t.sk., pa pagaidu apbraucamo ceļu, virzienā uz Dzelzavas ielu, kā arī Vietalvas ielā, posmā no Matīsa ielas līdz Vestienas ielai, t.sk., pa pagaidu apbraucamo ceļu, virzienā uz Vestienes ielu.

Minētajā laika posmā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Stopiņu ielā pie krustojuma ar Vestienes ielu un Vietalvas ielā, posmā no Piedrujas ielas līdz Jaunrozes ielai.

Tiks mainīta arī 13. un 20. maršruta autobusu, kā arī 363. paaugstināta servisa maršruta autobusu satiksme, par izmaiņām izvietojot informāciju pieturvietās. Uz pagaidu laiku tiks slēgtas sabiedriskā transporta pieturvietas “Stopiņu iela” (abos kustības virzienos), Vietalvas iela (abos kustības virzienos), “Rīgas satiksme” (virzienā no pilsētas centra), “7.autobusu parks” (virzienā no pilsētas centra), “Piedrujas iela” (virzienā uz pilsētas centru), “Sergeja Žoltoka pamatskola” (virzienā uz pilsētas centru), “Matīsa kapi” (virzienā uz pilsētas centru).

Par darbu veikšanu atbildīgajai piegādātāju apvienībai “AM Rīga” uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas minētajos ielu posmos) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā un sabiedriskā transporta satiksmi, izvietojot pagaidu pieturvietas abos kustības virzienos Nīcagles ielā pirms krustojuma ar Pildas ielu un pagaidu pieturvietu Piedrujas ielā virzienā uz Pļavniekiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI