DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. septembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

“Erasmus+” jaunatnes jomas personu mobilitātes projektiem pieejami 625 433.80 eiro

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) aicina organizācijas, pašvaldības, jauniešu neformālās grupas un ikvienu, kas vēlas īstenot Eiropas Savienības programmas “Erasmus+” jaunatnes jomas personu mobilitātes projektus līdz 2021. gada 5. oktobrim iesniegt projektu pieteikumus. Personu mobilitātes projektu īstenotājiem Latvijā programmas “Erasmus+” jaunatnes jomas 2. projektu konkursā ir pieejami  625 433.80 eiro, no tiem 408 465.80 eiro – mobilitātes projektiem, bet 216 968.00 eiro – jaunatnes līdzdalības projektiem.

Programmas “Erasmus+” 2. projektu konkursā jaunatnes jomas personu mobilitātes projektu pieteikumus var iesniegt līdz 2021. gada 5. oktobrim, plkst. 13:00 (pēc vietējā laika) Eiropas Komisijas tīmekļa vietnē “Open calls – Youth”, kur pieejamas projektu pieteikuma formas. Plašāka informācija par projektu konkursiem skatāma ES programmu vienotajā platformā.  

Informatīvi tiešsaistes pasākumi par projektu iespējām:

  • Lai sniegtu plašāku ieskatu par programmas piedāvātajām iespējām un projektu pieteikumu sagatavošanu, JSPA 2. septembrī plkst. 14.00  organizē informatīvu tiešsaistes pasākumu par jauniešu apmaiņas projektiem. Reģistrācija pasākumam šeit.
  • Savukārt 6. septembrī plkst. 14.00 informatīvu tiešsaistes pasākumu par jaunatnes darbinieku mobilitātes projektu īstenošanu. Reģistrācija pasākumam šeit.

Programmas “Erasmus+” prioritātes vērstas uz iekļaušanu un dažādību, digitālo transformāciju, vides ilgtspējas un klimata jautājumiem, kā arī dalību demokrātiskajā dzīvē. Plašāka informācija par programmas “Erasmus+” jaunatnes projektiem, projektu konkursiem un dalību tajos ir pieejama https://jaunatne.gov.lv/par-agenturu/programmas-projekti/erasmus/. Neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar JSPA Projektu vadības un uzraudzības daļas projektu koordinatoriem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI