DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. augustā, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas
2
2

Patentu valde aicina uz semināru ‘’Ideas Powered for Business’’

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Patentu valde aicina mazos un vidējos uzņēmumus un jaunuzņēmumus apmeklēt izglītojošu tiešsaistes semināru “Ideas Powered for Business” (Idejas stiprākam uzņēmumam), kas notiks šā gada 26. augustā plkst. 10:30. Seminārā aicināti piedalīties arī citi interesenti.

Mazajiem un vidējiem uzņēmumiem (MVU) īpašu interesi varētu radīt pirmā prezentācija ar nosaukumu “MVU fonds: 20 miljoni eiro dotāciju shēma Eiropas mazajiem un vidējiem uzņēmumiem”, ar ko uzstāsies Eiropas Savienības Intelektuālā īpašuma biroja (EUIPO) Apelācijas padomes pārstāve Stefānija Karambā (Stepanie Carambat). Pēc jautājumu un atbilžu sesijas sekos Latvijas uzņēmuma pieredzes stāts par MVU atbalstu, kuru sniegs SIA “G Kolizejs” uzņēmuma pārstāvis Gints Kuzņecovs. Savukārt trešo prezentāciju – “Jaunais EUIPO tiešsaistes rīks “EasyFiling” mazajiem un vidējiem uzņēmumiem”, sniegs EUIPO Digitālās transformācijas departamenta pārstāve Anna Malgožata Samoļčika-Oldaka (Anna Małgorzata Samolczyk-Ołdak). Ikvienam klātesošajam būs iespēja uzdot arī sev interesējošos jautājumus.

Pasākumu vadīs Patentu valdes Intelektuālā īpašuma informācijas centra Informācijas pakalpojumu nodaļas vadītāja Ilze Grava: “Mēs vēlamies, lai Latvijas mazie un vidējie uzņēmumi būtu informēti par visām iespējām, kā augt un attīstīties, izmantojot Eiropas piedāvātos instrumentus un programmas. Tādēļ ceram, ka interese būs liela un uzņēmēji izmantos iespēju, lai iegūtu informāciju no pirmavota par atbalsta programmām un citām aktualitātēm.”

Tiešsaistes pasākumā, kas notiks platformā Zoom, iespējams būs piedalīties tikai reģistrētiem lietotājiem, aicinām to darīt šeit: https://euipo.blumm.it/event/ar/1/0826-ideas-powered-latvia

Par MVU fondu

Fonds MVU “Idejas stiprākam uzņēmumam” tika izveidots 2020. gada nogalē ar mērķi palīdzēt MVU apzināt un aizsargāt savas intelektuālā īpašuma tiesības, kā arī atbalstīt ES ekonomikas atveseļošanos. Tajā uzņēmumiem pieejams atbalsts 20 miljonu eiro apjomā.

Nākamais pieteikšanās posms atbalstam MVU fonda “Idejas stiprākam uzņēmumam” ietvaros sāksies 1. septembrī.  Pieteikumu iesniegšana piektajam posmam noslēgsies 30. septembrī.

Papildu informācija par MVU fondu meklējama šeit: https://www.lrpv.gov.lv/lv/jaunums/mvu-fonds-idejas-stiprakam-uznemumam-biezak-uzdotie-jautajumi-un-atbildes  

Labs saturs
2
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI