DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. jūnijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Satiksmes ministrs Tālis Linkaits reģionālajā vizītē apmeklēs Viļaku

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pirmdien, 21. jūnijā, satiksmes ministrs Tālis Linkaits dosies reģionālajā vizītē uz Viļaku. Ministram plānota tikšanās ar pašvaldības vadību, lai pārrunātu satiksmes un sakaru infrastruktūras attīstības jautājumus un aktuālās vajadzības.

Bērzpilī ministrs kopā ar Latvijas Pasta vadību sveiks konkursa “Mans pastnieks” Latgales reģiona uzvarētāju – Bērzpils pasta nodaļas operatori Baibu Šusteri.

Turpinot aktualizēt nepieciešamību attīstīt veloinfrastruktūru un uzsverot tūrisma projektu nozīmību reģionu ekonomikā, satiksmes ministrs piedalīsies arī Zaļo veloceļu zīmes Viļaka – Gulbene atklāšanā pie Viļakas novada Mežvidu pamatskolas.

Vizītes ietvaros ministrs apmeklēs VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centra sakaru mastu Aizpurvē, kas kopš pagājušā gada nodrošina TV un radio apraidi, būtiski uzlabojot signāla jaudu reģionā. Ministrs apmeklēs arī Rekavas vidusskolu, kas ir viena no 19 skolām, kas tiks pieslēgta platjoslas optiskajam tīklam efektīva attālinātā mācību procesa nodrošināšanai.

Ministrs tiksies arī ar Balvu, Baltinavas, Rugāju un Viļakas novadu uzņēmējiem un apmeklēs zemnieku saimniecību “Kotiņi”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI