DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde
16
16

Valsts prezidents: sabiedrībā ir būtiski nostiprināt kvalitatīvu diskusiju vidi dažādu domu un uzskatu paušanai

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Freepik

27. aprīlī Valsts prezidents Egils Levits tikās ar interneta žurnāla Telos.lv galveno redaktori Agnesi Irbi, kura iepazīstināja Valsts prezidentu ar jaunā medija darbību un attīstības vīziju.

Valsts prezidents sarunā uzsvēra, ka sabiedrībā ir būtiski nostiprināt kvalitatīvu diskusiju vidi dažādu domu un uzskatu paušanai. E. Levits atzinīgi novērtēja Telos.lv ienākšanu kultūras mediju vidē, nesot savu ieguldījumu augstvērtīgai diskusijai. A. Irbe raksturoja Telos.lv kā intelektuālas ievirzes izglītojošu tīmekļa žurnālu, kas pauž konservatīvas vērtības.

Jau ziņots, ka tiešsaistē darbu ir uzsācis jauns interneta žurnāls Telos.lv, kura mērķis ir apvienot Latvijas konservatīvos domātājus. Kā raksta izdevēji, žurnāla nosaukums TELOS sengrieķu valodā nozīmē ‘mērķi’, ‘piepildījumu’ vai ‘pilnīgojumu’. “Piedāvājot platformu domātājiem un vērotājiem, kuriem rūp patiess lietu apraksts un patiesi spriedumi, TELOS nolūks ir Latvijā daudzviet piesauktajam konservatīvismam piešķirt ΤΕΛΟΣ – skaidru mērķi un ceļu uz pilnīgojumu,” teikts izdevuma vadlīnijās.

Labs saturs
16
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI