DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. janvārī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Noslēdzies šī gada LVM Meža dienu uzlīmes konkurss

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“Laižam mežā!” ir aicinājums, kas pērn izskanējis teju ikvienā Latvijas mājsaimniecībā, tāpēc AS “Latvijas valsts meži” (LVM) šo ideju rosināja iepīt uzlīmju konkursā “LVM Meža dienu uzlīme 2021”.

Lai piedalītos konkursā, dalībniekiem bija jāizveido 8 x 8 centimetrus liels uzlīmes dizains par šī gada tēmu “Laižam mežā”, kas vienlaikus aicināja aizdomāties par drošu un zaļu atpūtu mežā. Šogad žūrijas komisiju jo īpaši iepriecināja kuplais pieteikumu skaits – kopumā saņemti vairāk nekā 220 uzlīmju dizaini.

Vērtējot iesniegtos darbus pēc tā, vai zīmējumi atbilst nolikumam un izvirzītajai tēmai, ir kvalitatīvi, oriģināli un radoši, žūrijas komanda nolēma, ka šī gada LVM Meža dienu uzlīmi rotās Rīgas Teikas vidusskolas 10. klases skolēna Matīsa Vītola zīmējums.

“Ik gadu aicinām skolēnus domāt par mežu dažādu pasākumu, konkursu un izglītības konkursu ietvaros. Konkurss “LVM Meža dienu uzlīme” ir kļuvis par jauku tradīciju, kura laikā ikviens var parādīt to, kā viņš vai viņa redz mežu – tas ik gadu ļauj raudzīties uz to, kā Latvijas zaļo zeltu redz mūsu sabiedrība. Liels paldies ikvienam konkursa dalībniekam, kas veltījis laiku, lai dalītos ar savu redzējumu, un tiekamies mežā!” saka LVM Vides izglītības projektu koordinatore Renāte Ribaka.

Šī gada uzlīmes dizaina autors balvā saņems apmaksātu autobusu klases mācību ekskursijai 250 eiro vērtībā, kas iekļauj arī mammadaba dabas tūrisma objektu apmeklējumu. Balvu varēs izmantot līdz pat 2021. gada decembrim.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI