DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. janvārī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Dīvaliņa pļavās Valmierā atvērta slēpošanas trase

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rosinot brīvo laiku pavadīt veselīgi un aktīvi, Dīvaliņa pļavās atvērta slēpošanas trase, kas bez maksas pieejama ikvienam interesentam.

Dodoties 400 metrus garajā ceļā, dzirdēsiet ne tikai savu slēpju soli sniegā, bet arī priecīgu spiegšanu – pa netālu ieslidinātajiem kalniņiem ziemas piedzīvojumā var mesties ragaviņās.

Slēpošanas trase ir marķēta un paredzēta gan klasiskā, gan slidsoļa stila slēpošanai. Jāpiemin, ka pie trases nav pieejama inventāra noma, turklāt tā nav apgaismota, tāpēc, ja ir vēlme slēpot diennakts tumšajā laikā, aicinām ņemt līdzi galvas lukturus.

Valmieras pilsētas pašvaldības pateicas Vidzemes Olimpiskajam centram par sadarbību slēpošanas trases izveidē.

Kamēr ziema lutina, Valmieras Tūrisma informācijas centrs aicina vortālā visit.valmiera.lv uzzināt par sniegotiem piedzīvojumiem Valmieras pusē. Atpūtas bāzē “Baiļi” ir atvērta  trase ar tablešu tipa pacēlāju kalnu slēpotājiem iesācējiem, kā arī snovborda trase ar pacēlāju. Iespējams arī šļūkt ar kamerām vai citu līdzi paņemto inventāru (to atpūtas bāzē ir iespējams arī iznomāt). Par kārtību, lai ievērotu valstī noteiktos drošības pasākumus ārkārtējās situācijas laikā, vairāk šeit. Jāpiemin, ka Valmierā distanču slēpes iznomā Aktīvā tūrisma centrs “EŽI”

Tiem, kuriem tuvāks slīdsolis uz ledus, pie promenādes Kocēnos ir pieejams dīķis slidošanai. Tāpat arī Bērzaines ciema centrā uz asfaltētā laukuma ir izveidota slidotava, kas norobežota ar bortiem.

Valmieras Tūrisma informācijas centrs aicina ziemas pasaku izbaudīt, dodoties arī pastaigās. Ielūkojies visit.valmiera.lv plašajā maršrutu piedāvājumā. Atbalstot vietējos uzņēmējus, dodoties dabā noderēs kafejnīcu, bistro un restorānu līdzi ņemšanai sagatavotās maltītes enerģijas un siltuma atjaunošanai. Plašāka informācija par iespējām, kur pasūtīt maltīti līdzņemšanai, šeit

Lūdzam būt atbildīgiem un nopietni izturēties pret dažādu traumu risku, lai par ziemas izbaudīšanu būtu vien labas atmiņas. Tāpat aicinām rūpēties par savu un līdzcilvēku veselību, ievērojot valstī noteiktos drošības pasākumus Covid-19 izplatīšanās ierobežošanai.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI