DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. decembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

2.decembrī norisināsies NVA tiešsaistes darba iespēju diena tiem, kas vēlas strādāt tirdzniecības jomā

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2. decembrī no plkst. 18.00 NVA sociālās vietnes Facebook kontā norisināsies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) rīkotā tiešsaistes darba iespēju diena darbinieku piesaistei tirdzniecības jomai. Vairāki Latvijas tirdzniecības uzņēmumi piedāvās darbu veikala pārdevējiem un kasieriem, noliktavas pārziņiem un tirdzniecības zāles darbiniekiem, komplektētājiem un krāvējiem, veikala vadītājiem un maiņas vecākajiem, kā arī citu ar tirdzniecību saistīto profesiju pārstāvjiem.

Tiešsaistes darba iespēju dienā piedalīsies SIA “A-Birojs” Personāla daļas vadītāja Ineta Laizāne, SIA “Maxima Latvija’’ Personāla atlases daļas vadītāja Marina Grīnberga, AS “Kesko Senukai Latvia” personāla vadītāja Dagnija Bogdanova un SIA ‘’Depo Diy’’ personāla vadītāja Ildze Švarte. Darba devēji informēs par saviem uzņēmumiem un darba piedāvājumiem, savukārt darba meklētāji NVA Facebook konta komentāru sadaļā varēs uzdot jautājumus.​

Novembra beigās NVA datu bāzē kopumā bija aktuālas 383 darba devēju reģistrētās brīvās darba vietas tirdzniecības un mārketinga jomā. 298 vakances tirdzniecības un mārketinga uzņēmumos darba devēji bija reģistrējuši novembrī.

Uzziņai:

Jūnijā NVA rīkoja tiešsaistes darba iespēju dienas darbinieku piesaistei būvniecības un lauksaimniecības nozarēm, jūlijā – valsts pārvaldes un aizsardzības jomai, augustā – veselības un sociālās aprūpes jomai, bet septembrī - transporta un loģistikas jomai. Visu pasākumu videoieraksti ir pieejami NVA Facebook kontā un Youtube kanālā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI