DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. novembrī, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK aicina uzņēmējus pieteikties dalībai Zemgales Biznesa dienai

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) un AS Swedbank, aicina uzņēmējus pieteikties Zemgales Biznesa dienai, kas notiks 1.decembrī, tiešsaistes Zoom platformā.

Daudzu nozaru darbu būtiski ir skārusi un ietekmējusi Covid-19 izraisītā pandēmija. Sākotnējo neziņu ir nomainījusi pielāgošanās jauniem apstākļiem un izlēmīga rīcība gan no valdības, gan uzņēmumu un iedzīvotāju puses. Pasākumā kopā ar ekspertiem diskutēsim par aktuālo uzņēmējdarbībā šodien un 2021. gadā. Sekojot līdzi pārmaiņu laikam, kopīgi noskaidrosim, kā sagatavoties veiksmīgai uzņēmējdarbībai 2021. gadā.

 “Šobrīd, aizvien saasinoties situācijai ar Covid-19 izplatību un veselības aprūpes sistēmas noslodzi, uzņēmējiem ir būtiski piedāvāt tādus atbalsta mehānismus, kas ļautu “pārziemot” šo sarežģīto laiku, vienlaikus sekmīgi ierobežojot infekcijas slimības izplatību. Kādus atbalsta mehānismus iecerējusi attīstīt valdība un kādi atbalsta mehānismi būtu jāievieš uzņēmēju ieskatā, skaidrosim Zemgales Biznesa dienas diskusijā,” komentē LTRK valdes loceklis Jānis Lielpēteris.

Zemgales Biznesa dienā ar atklāšanas uzrunu uzstāsies LTRK Zemgales padomes priekšsēdētājs Imants Kanaška. Pasākumā plānotas divas paneļdiskusijas. Pirmo paneļdiskusiju ar tēmu “Vai nodokļu izmaiņas palielinās Latvijas uzņēmumu konkurētspēju?” moderēs LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš. Paneļdiskusijā ar viedokļiem dalīsies tādi eksperti kā LTRK viceprezidente Elīna Rītiņa, Saeimas Budžeta un finanšu komisijas pārstāve Dana Reizniece-Ozola (ZZS), Latvijas Bankas Monetārās politikas pārvaldes vadītājs Uldis Rutkaste, SIA Nakts Mēbeles vadītājs un Latvijas Mēbeļu ražotāju asociācijas vadītājs Juris Griķis.

Savukārt paneļdiskusiju ar tēmu “Covid kā drauds vai kā iespēja – izdzīvos, kas pārmainīsies. Valsts atbalsts Covid-19 seku likvidēšanai” moderēs  LTRK valdes loceklis Jānis Lielpēteris. Paneļdiskusijā piedalīsies tādi eksperti kā LTRK prezidents Aigars Rostovskis, Swedbank Uzņēmumu finansēšanas atbalsta daļas vadītājs Jānis Paiders, kā arī aicināti pārstāvji no Ekonomikas un Finanšu ministrijām, kuri darbojas krīzes vadības grupā.

Dalību Zemgales Biznesa klubā iespējams pieteikt, aizpildot pieteikuma anketu: https://ej.uz/Zemgales-Biznesa-diena

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI