DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. oktobrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Tradicionālo pasākumu “Rīgas sporta laureāts” šogad neorganizēs

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Atsaucoties  uz 2020. gada pavasarī piedzīvoto ārkārtējo situāciju valstī, kad vienlaikus tika atceltas daudzas sporta sacensības Latvijā un ārvalstīs, un pamatojoties uz šobrīd esošo epidemioloģisko situāciju, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) ir pieņēmis lēmumu tradicionālo pasākumu “Rīgas sporta laureāts” šogad neorganizēt, pamatojoties uz to netiks arī izsludināts konkurss laureātu noteikšanai.

“Pasākums ir lielisks rituāls, kas ik gadu saveda vienkopus galvaspilsētas labākos trenerus, sportistus un sporta pasākumu organizatorus, lai kopīgi priecātos par rīdzinieku uzvarām un izcilajiem sasniegumiem. Tradīcijām bagātais pasākums, kurā Rīgas pašvaldība apbalvoja sporta jomas pārstāvjus desmit dažādās nominācijās, tādējādi pasakoties un lepojoties ar sportistu izcilo sniegumu un Rīgas vārda daudzināšanu mūsu valstī un ārpus tās robežām”, raksturojot ikgadējo, bet šogad atcelto pasākumu, norāda RD IKSD Sporta un jaunatnes pārvaldes priekšniece Dina Vīksna.

Konkursu "Rīgas sporta laureāts" organizē RD IKSD, lai izvērtētu un apbalvotu labākos galvaspilsētas sportistus, trenerus, sporta pasākumu organizatorus par augstiem sasniegumiem un teicamiem rezultātiem, kā arī par ieguldījumu sportiska dzīves veida popularizēšanā un sporta aktivitāšu veicināšanā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI