DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. oktobrī, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Ikviens interesents aicināts piedalīties NVA tiešsaistes karjeras dienā “Ko darīt šodien, lai būtu konkurētspējīgs darba tirgū rīt”

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina ikvienu interesentu 21. oktobrī no plkst. 19.00 līdz 20.30 sociālās vietnes Facebook NVA kontā piedalīties tiešsaistes karjeras dienā, ko NVA rīko sadarbībā ar sociālo kustību “Latvija strādā”. Tiešsaistes karjeras dienā Jūs varēsiet iepazīties ar pārkvalifikācijas un profesionālās attīstības iespējām, ko šobrīd piedāvā starptautiskā tālmācības platforma “Coursera”, NVA, Cēsu Digitālais centrs, Starptautiskā biznesa centru asociācija “ABSL Latvia”, informācijas tehnoloģiju uzņēmums “Accenture”, kā arī “Swedbank”, “Rimi Latvia”, "MSC Latvia" un “UpMatched”. Uzņēmumi un organizācijas ne vien prezentēs piedāvātās mācību iespējas, bet arī informēs par aktuālajām vakancēm un atbildēs uz skatītāju jautājumiem.

Tiešsaistes karjeras diena “Ko darīt šodien, lai būtu konkurētspējīgs darba tirgū rīt?” tiek rīkota NVA akcijas “Karjeras dienas darba meklētajiem” ietvaros, kas no 19. līdz 23. oktobrim norisinās visa Latvijā. Piedalīties karjeras dienu aktivitātēs šogad, ņemot vērā Covid-19 infekcijas apdraudējumu, var gan tiešsaistē, gan klātienē, ievērojot epidemioloģiskās drošības ieteikumus. Katras NVA filiāles Karjeras dienu akcijas pasākumu plāns un kontaktinformācija atrodama NVA tīmekļvietnes sadaļā Karjeras dienas

Arī šogad NVA piedāvā darba pārrunu treniņus jeb lomu spēles, kuru laikā NVA karjeras konsultantu vadībā treniņu dalībnieki izspēlē dažādas ar darba pārrunām saistītās situācijas un izmēģina gan darba meklētāja, gan darba devēja „lomas”, lai praktiski sagatavotos darba intervijām. Tiek analizētas situācijas un kļūdas, kuras darba meklētāji visbiežāk pieļauj darba pārrunās un pieteikuma dokumentu sagatavošanā. Redzot sevi no malas, treniņu dalībnieki var labāk apzināties, kādas ir viņu stiprās puses, bet kādas prasmes vēl ir jāpilnveido.

Darba interviju simulācijās jeb lomu spēlēs var piedalīties attālināti ZOOM vietnē, kā arī klātienē NVA filiālēs. Darba pārrunu treniņiem jāpiesakās iepriekš NVA tīmekļvietnes sadaļā “Karjeras dienas”, izmantojot funkciju “Pieteikuma anketa”. Kad pieteikuma anketu Jūs būsiet aizpildījis un nosūtījis, to automātiski saņems Jūsu izvēlētā NVA filiāle. Filiāles darbinieks sazināsies ar Jums un telefona sarunā vienosies par treniņa laiku.

Apmeklējot NVA filiāli klātienē, ir jāievēro epidemioloģiskās drošības ieteikumi! Ja ir saslimšanas simptomi vai noteikta pašizolācija, aicinām klātienes aktivitātes neapmeklēt!

Piedalīties NVA akcijā “Karjeras dienas darba meklētajiem” un saņemt atbalstu darba meklēšanā un karjeras veidošanā var ikviens iedzīvotājs, kurš meklē darbu vai vēlas to mainīt. Dalība karjeras dienu aktivitātēs ir bez maksas!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI