DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. septembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Jau rīt - Lielās ielas svētki

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīt, 26. septembrī, Saldus pilsētu piepildīs prieks un gandarījums, jo pilsētā tiks svinēti Lielās ielas svētki ar krāšņiem pasākumiem un dažādām aktivitātēm.

Esam priecīgi, ka pabeigti Lielas ielas rekonstrukcijas darbi un esam ieguvuši vēl vienu atjaunotu un sakārtotu pilsētas centrālo ielu. Par godu šim notikumam aicinām novada iedzīvotājus un pilsētas viesus uz Lielās ielas svētkiem šo sestdien, 26. septembrī, no plkst. 14.00 līdz 18.00.

Pirms Lielās ielas svinīgās ielas atklāšanas, aicinām ikvienu interesentu pievienoties ekskursijai “Lielās ielas stāsti” kopā ar Ilzi Harunu! Ekskursijas sākums plkst. 13.00 pie Saldus Tūrisma informācijas centra, Striķu ielā 3, kas noslēgsies tieši pie atklāšanas lentas vārtiem.

Lielās ielas svinīgais atklāšanas pasākums sāksies plkst. 14.00 Lielās un Līkās ielas krustojumā. Pēc tam aicinām doties gaisa takās, piedalīties dažādās radošajās darbnīcās, baudīt muzikālos un sportiskos priekšnesumus, kā arī palutināt savas garšas kārpiņas un iegādāties dažādas lietas Lielās ielas svētku tirgū. Plkst. 15.00 aicinām mazākos svētku dalībniekus izmēģināt spēkus skrejriteņu trasītē.

Svētku noslēgumā, plkst. 17.00, grupas “Pienvedēja piedzīvojumi” koncerts!

Informējam, ka svētku norises laikā satiksmei tiks slēgts Lielās ielas posms no Līkās ielas līdz Varavīksnes ielai. Svētku norise plānota jaunizveidotajā stāvlaukumā.

 

Saldus piepilda!

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI