DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. martā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Saldus novada pašvaldība izsludina ģerboņa ideju skiču konkursu

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes attēls

Saldus novada pašvaldība izsludina konkursu “Saldus novada ģerboņa ideju skiču izstrāde”, kura mērķis ir izraudzīt idejas Saldus novada ģerboņa izstrādei, lai veicinātu Saldus novada atpazīstamību, vienotu vizuālo tēlu, kā arī Saldus novada iedzīvotāju piederības sajūtu novadam, un sekmēt sabiedrības līdzdalību un iesaisti Saldus novada simbolikas izstrādē un piederības sajūtu Saldus novadam.

Izvēlētā Saldus novada ģerboņa idejas autors tiks apbalvots ar naudas balvu 1000 EUR apmērā, neskaitot normatīvajos aktos noteiktos nodokļus.

Aicinām ikvienu novada iedzīvotāju iesaistīties oficiālās novada simbolikas izstrādē un līdz 2022. gada 29. aprīlim plkst. 15.00 iesniegt savu ideju par to, kas varētu simbolizēt apvienotos Saldus un Brocēnu novadus un kas reprezentētu mūsu kopīgās vērtības.

Konkurss ir atklāts, un tajā var piedalīties ikviena fiziska vai juridiska persona, kā arī personu grupas.

Saldus novada ģerboņa idejas tiks iesniegtas māksliniekam, kurš atbilstoši heraldikas nosacījumiem izstrādās Saldus novada ģerboni.

Konkursā iesūtītos darbus izvērtēs ar domes lēmumu izveidotā konkursa izvērtēšanas un uzraudzības komisija, kuras sastāvā ir Evika Zabarovska, Vēsma Krūmiņa, Ingrīda Andersone un Egils Mednis.

Ar konkursa “Saldus novada ģerboņa ideju skiču izstrāde” nolikumu var iepazīties šeit: https://bit.ly/3uvc00E.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI