DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. septembrī, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Aprīkojot pakomātus ar maksājumu karšu termināļiem, LP nodrošina daudzveidīgākās norēķinu iespējas

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pakomātu tīkla modernizācijas ietvaros Latvijas Pasts (LP) sadarbībā ar banku Citadele pabeidzis visu uzņēmuma pakomātu aprīkošanu ar jaunākās paaudzes maksājumu karšu termināļiem, un tagad klienti, nosūtot sūtījumu, par to var norēķināties uzreiz pie pakomāta. Tādējādi Latvijas Pasts piedāvā visdaudzveidīgākās norēķinu iespējas par sūtījumu piegādi pakomātos – uz vietas pie pakomāta ar maksājumu karti, ar maksājumu sistēmas Mobilly starpniecību, ar īpašiem internetā iegādājamiem maksājumu kodiem un noformējot sūtījumu Latvijas Pasta Eksprespasta mājas lapā. Latvijas Pasta pakomātu tīkla modernizācija un paplašināšana tiek turpināta, plānojot jaunas servisa iespējas klientiem.

2020.gada septembrī Latvijas Pasts sadarbībā ar banku Citadele īstenojis visu 62 uzņēmuma pakomātu aprīkošanu ar jaunākās paaudzes maksājumu karšu termināļiem, kas ļauj par nosūtīšanas pakalpojumiem norēķināties uz vietas pie pakomāta, tostarp izmantojot bezkontakta maksājumu tehnoloģiju iespējas.

Pabeidzot šo modernizācijas posmu, Latvijas Pasts saviem klientiem nodrošina visplašākās norēķinu iespējas sūtījumu piegādēm pakomātos: gan uz vietas pakomātā, gan iegādājoties apmaksas kodus interneta vietnē https://pakomati.pasts.lv/, gan ar Mobilly starpniecību, gan arī noformējot sūtījumu Latvijas Pasta Eksprespasta mājaslapā un izmantojot tā piedāvāto e-sūtīšanas rīku: https://expresspasts.lv/esutisana/

Nākamais pakomātu tīkla funkcionalitātes uzlabošanas posms ļaus par internetveikalā noformētu pēcmaksas sūtījumu pakomātā ar maksājumu karti norēķināties tā saņemšanas brīdī, bet turpmākie attīstības plāni saistās ar pakomātu tīkla būtisku paplašināšanu, paredzot 60 jaunu pakomātu iegādi un izvietošanu šogad un 2021.gada laikā.

2020.gada augustā, noslēdzot pakomātu tīkla modernizācijas pirmo posmu, Latvijas Pasts par 40% jeb vairāk nekā par 1000 nodalījumu palielināja tā kopējo ietilpību, tādējādi uzlabojot sūtījumu aprites ātrumu un ļaujot piegādāt un saņemt lielāku skaitu sūtījumu.

Latvijas Pasts pakomātu tīklu iegādājās 2019.gada augustā, būtiski paplašinot sūtījumu izsniegšanas un nosūtīšanas iespējas, ko veido vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu, pastnieku un kurjeru serviss, Circle-K degvielas uzpildes staciju tīkls un vairāk nekā 60 pakomātu visā Latvijā.

 

 

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI