DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. septembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicinām doties #BeActive pārgājienā!

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aicinām iesaistīties Eiropas Sporta nedēļā, 27.septembrī dodoties #BeActive pārgājienā. Reģistrēšanās no plkst.12.00 pie Vanšu tilta, labajā Gaujas krastā (netālu no atpūtas vietas Gaujas krastā).

Dalībai pārgājienā iespējams reģistrēties mājaslapā https://pargajiens.lof.lv/ vai klātienē pārgājiena dienā.

Interesenti aicināti izvēlēties ģimenes 5km vai #BeActive 15km distanci. Starts #BeActive 15km distances pārgājienam būs plkst.13.00 un ģimeņu 5kmplkst.14.00. Finišs no plkst.15.00 līdz 17.00, kopīgi baudot zupu plkst.17.00.

Dalība – bez maksas.

Lūdzam ņemt vērā, ka distancē būs kāpnes un dažāda seguma meža taciņas, tādēļ pārgājiens nebūs piemērots ģimenēm ar bērnu ratiņiem. Pārgājienā var doties kopā ar savu suni, ievērojot dzīvnieka labturības noteikumus un nodrošinot, ka suns pārgājiena prieku izdzīvo, netraucējot citiem dalībniekiem.

Aicini līdzi vismaz vienu draugu, ģimenes locekli vai paziņu, tādējādi atbalstot Eiropas Sporta nedēļas ideju #Piecelies un piecel draugu!

Eiropas Sporta nedēļa Latvijā un visā Eiropā notiek sesto gadu no 23. līdz 30.septembrim. Tās mērķis ir mainīt iedzīvotāju paradumus un aicināt būt fiziski aktīvākiem.

Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Fotogrāfijas un videomateriāli var tikt izmantoti Valmieras pilsētas pašvaldības publicitātes vajadzībām.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI