DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Iecilpo Valmieras dzimšanas dienā!

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Jau esam pieredzējuši, ka valmierieši ir vareni cilpotāji – aizraujošajā piedzīvojumā esam devušies vairākkārt. Tāpēc Valmieras dzimšanas diena būs īstais laiks, lai pirms svētku kūkas kārtīgi izstaigātos, vienlaikus atbildot uz dažādiem jautājumiem par Valmieru. Varbūt par jubilāri atklāsi ko jaunu? Kāds dalībnieks laimēs lidojumu ar gaisa balonu. 

Spēle “Cilpo Valmiera 737!” sāksies 25.jūlijā plkst.10.00, kad Valmieras Facebook lapā būs tiešraide, izstāstot noteikumus, paziņojot piekļuves informāciju, kā arī kopā iesildoties.

Kas nepieciešams, lai piedalītos:

  • Komanda vai tikai tu pats;
  • Viedierīce, kas ļauj pieslēgties GPS un internetam. Noderēs arī ārējā baterija, lai arī telefons būtu gatavs kārtīgai cilpošanai;
  • LOQUIZ lietotne, kura bez maksas lejupielādējama App Store un Google Play;
  • Laikapstākļiem atbilstošs apģērbs, dzeramais ūdens un citas lietas, lai cilpojot justos labi.

Izdomā jau iepriekš, kādā maršrutā vēlies doties jebkurā vietā pasaulē – vari skriet, iet pastaigas solī, braukt ar velosipēdu u.c. Pārvietošanās veids un maršruts ir paša izvēle, taču ieplāno to 5 km distancē. Ik pēc veiktajiem 100–200m lietotne piespēlēs jautājumu vai uzdevumu. Savukārt katrus četrus jautājumus tā savīs vienā cilpā, lai iepriekš gūtās atbildes vari likt lietā un cilpu atrisināt, turpinot spēli ar nākamajiem četriem jautājumiem.

Ja 25.jūlijā plkst.10.00 nevari sākt spēli, pievienojies jebkurā laikā līdz pat 26.jūlija vakaram, taču, lai cīnītos par iespēju lidot ar gaisa balonu, cilpošana jāpagūst izspēlēt līdz plkst.20.00 sestdienas, 25.jūlija, vakaram, kad Valmieras dzimšanas dienas tiešraidē kanālā ReTV, Valmieras Facebook lapā un www.valmiera.lv paziņosim rezultātus.

Spēli īsteno Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar aktīvā tūrisma centru “Eži”.

Valmieras 737.dzimšanas dienas lidojuma programma skatāma šeit.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI