DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Valmierā būs muzikālie lidlauki

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valmieras dzimšanas dienas sestdienā, 25.jūlijā, vairākas vietas pārtaps par muzikāliem lidlaukiem. Ja koncertus neredzēsi klātienē, ieskatu varēsi gūt arī tiešraidē kanālā ReTV un Valmieras Facebook lapā.

Vecpuišu parka muzikālajā lidlaukā no plkst.18.00 uzstāsies bigbends "Valmieras puikas", pūtēju orķestris "Signāls” un grupa "Kantoris 04". Valmieras Jaunatnes centra “Vinda” dārzā nolaidīsies mūziķu apvienība Čipsis un Dullais un grupa "Sudden Lights". No plkst. 19.00 Pārgaujas muzikālajā lidlaukā (Cēsu ielā 20) dzirdēsim Aiju Andrejevu ar grupu, Burkānciema (Lucas un Palejas ielas krustojumā) muzikālajā lidlaukā koncertēs Ivo Fomins ar grupu, savukārt Jāņparka muzikālajā lidlaukā uzstāsies grupa "Apvedceļš". Vecpuišu parka muzikālajā lidlaukā skatītājiem būs sarūpētas sēdvietas, taču priecāsimies, ja līdzi tiks paņemts savs pleds vai sēžamspilvens. Pārējos lidlaukos norisināsies stāvkoncerti. 

Lai dzimšanas dienu sāktu godam un visu paspētu, 25.jūlijā no plkst.8.00 Valmieras Sv.Sīmaņa baznīcas tornī un pēc tam, izbraucot skanīgu maršrutu Valmieras ielās, norisināsies modināšana ar pūtēju orķestri "Signāls".


Svētku svētdienā, 26.jūlijā, plkst.14.00 ikviens aicināts baudīt mieru un lidojuma sajūtu koncertā “Tu mani cel” Valmieras Sv.Sīmaņa baznīcā. Klausītājus gan ar akadēmisku repertuāru, gan ar dzirdētām un iemīļotām melodijām priecēs muzikālais trio: Kristīne Gailīte (soprāns), Zintis Žvarts (saksofons), Līga Ivāne (ērģeles).


Lūdzam lidlauku apmeklētājus ievērot valstī spēkā esošos drošības noteikumus, lai svētki aizritētu bez starpgadījumiem un visiem būtu laba veselība.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI