DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK aicina uzņēmējus dalībai jaunā formāta Iespēju festivālā “Uzņēmēju dienas Kurzemē 2020”

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar Ventspils pilsētas domi aicina uzņēmējus pieteikties dalībai Iespēju festivālā “Uzņēmēju dienas Kurzemē 2020”, kas jaunā, kombinētā – klātienes un virtuālā – formātā norisināsies 9. un 10. oktobrī Olimpiskajā centrā Ventspils.

“Uzņēmēju dienas Kurzemē 2020” bija plānotas jau aprīlī, taču pandēmijas dēļ to nācās pārcelt. Pielāgojoties apstākļiem, jaunais pasākuma formāts būs kombinēts – dalībnieki no Kurzemes un visas Latvijas varēs izvēlēties: piedalīties klātienē izstādes norises zālē ar savu stendu vai piedalīties attālināti ar virtuālo stendu tiešsaistē. Iespējams arī apvienot abas iespējas, aptverot visu pasākuma apmeklētāju loku – gan klātienes, gan virtuālo.

Pasākuma digitālais formāts dod jaunas, daudz plašākas iespējas pārtapt no reģionāla uz starptautisku, pulcējot tīklošanās interesentus no ārvalstīm, tādējādi paverot jaunas iespējas pārrobežu sadarbībai un eksportam. Tā ir iespēja iepazīstināt ārvalstu uzņēmējus ar Ventspils un Kurzemes vadošajām uzņēmējdarbības nozarēm un sasniegumiem, kas nozīmīgi visas Latvijas tautsaimniecībā.   

Izmantojot digitālā formāta priekšrocības, pasākuma abu dienu garumā izstādes dalībniekiem būs iespēja veidot vebinārus, prezentējot savu uzņēmumu piedāvātos produktus un pakalpojumus. Vebināri būs pieejami tiešraidē pasākuma mājas lapā, dalībniekiem un apmeklētājiem piedāvājot inovatīvu un ērtu formātu savstarpējai interaktīvai komunikācijai.

“Neskatoties uz visiem šī brīža izaicinājumiem un sarežģījumiem veidot biznesu, uzņēmējdarbība nav apstājusies, un  uzņēmēji kā parasti pielāgojas situācijai , atrodot veidus kā turpināt un attīstīt savu uzņēmējdarbību. Arī Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, pielāgojoties situācijai Latvijā un pasaulē, organizē pasākumus atbilstoši iespējām. Tādējādi šoreiz Uzņēmēju dienām Kurzemē ir kombinētais risinājums - klātienē un attālināti. Man ir pārliecība, ka  neskatoties uz visiem sarežģījumiem, mūsu uzņēmēji  atradīs labākos veidus kā izdzīvot un attīstīt savu biznesu,”  norāda LTRK padomes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis

“Uzņēmēju dienas Kurzemē 2020” ietvaros notiks arī biznesa forums un paneļdiskusijas ar augsta līmeņa ekspertu piedalīšanos. Forumu varēs klausīties izstādes dalībnieki un apmeklētāji zālē, kā arī tiešraidē vērot un iesaistīties ar jautājumiem apmeklētāji interneta vidē. Pasākuma tiešraide būs pieejama gan “Uzņēmēju dienas” mājas lapā, gan sociālajos tīklos.

Iespēju festivāla “Uzņēmēju dienas Kurzemē 2020” otrās dienas programma būs vairāk izklaidējoša, piedāvājot virtuāli iepazīt tūrisma iespējas reģionā, tā kultūras un kulināro mantojumu, sajust pasākuma atmosfēru intervijās ar pasākuma dalībniekiem un apmeklētājiem. Plānotas arī dažādas loterijas ar vērtīgām balvām un pārsteigumiem.

Papildu informācija par dalības noteikumiem un izmaksām pieejama mājas lapā  www.uznemejudienas.lv. Reģistrējot dalību pasākumam līdz 2020. gada 20. augustam, ir iespējams saņemt īpašo piedāvājumu klātienes ekspozīcijas dalības maksai.  

Iespēju festivāla “Uzņēmēju dienas Kurzemē 2020” sadarbības partneri Ventspils brīvostas pārvalde un Ventspils Augsto tehnoloģiju parks. Informatīvie atbalstītāji Kurzemes Radio un Ventas Balss.

“Uzņēmēju dienas Kurzemē 2020” būs jau piektais šāds ikgadējs pasākums Kurzemes reģionā. Pagājušajā gadā “Uzņēmēju dienas Kurzemē” notika Liepājas Olimpiskajā centrā, pulcējot 180 dažādu nozaru dalībniekus. Pasākumu apmeklēja vairāki tūkstoši apmeklētāju.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI