DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

8. jūlijā aicina uz starptautisku tiešsaistes diskusiju par pieaugušo izglītības nākotni

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pieaugušo izglītības elektroniskā platforma EPALE trešdien, 2020. gada 8. jūlijā, plkst.11.00 rīko tiešsaistes diskusiju par Eiropas pieaugušo izglītības attīstības tendencēm un tuvākās nākotnes izaicinājumiem.  Diskusijai var pievienoties EPALE vietnē.

Diskusijā aicināts piedalīties ikviens platformas lietotājs, kas ieinteresēts pieaugušo izglītības jautājumos. Sarunu vadīs Eiropas Pieaugušo izglītības asociācijas (EAEA) ģenerālsekretāre un EPALE eksperte Džīna Ebnere.

Rakstiski – angļu vai latviešu valodā – tiks pārspriesti jautājumi, kas saistīti ar kopīgajiem uzdevumiem, kas jārisina visu Eiropas Savienības valstu pieaugušo izglītotājiem. Tāpat tiks apkopotas idejas par inovatīviem risinājumiem un iespējām, ko atšķirīgu valstu profesionāļi saskata pieaugušo izglītības sfērā.

Diskusijas mērķis ir gan radīt un fiksēt jaunas, iedvesmojošas idejas, gan uzklausīt kritiku un ierosinājumus. Tāpēc rīkotāji aicina pieaugušo izglītības profesionāļus neslēpt savas emocijas un pārdomas, bet būt maksimāli atklātiem.

Diskusija tiks slēgta 8.jūlijā plkst.17.00, izteikto viedokļu apkopojums, kā arī atbildes uz uzdotajiem jautājumiem būs pieejamas EPALE platformā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI