DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. jūnijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents rīt pārrunās dažādus ekonomikas atlabšanas aspektus

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 12. jūnijā, Valsts prezidentam Egilam Levitam Rīgas pilī paredzētas vairākas tikšanās saistībā ar Covid-19 izraisītās krīzes pārvarēšanu nodarbinātībā, uzņēmējdarbībā, eksportā un ekonomikā kopumā.

No rīta plkst. 8.30 Valsts prezidents tiksies ar Nodarbinātības valsts aģentūras direktori Evitu Simsoni, pārrunājot aktuālo nodarbinātības situāciju Latvijā Covid-19 krīzes ietekmē un plānotos pasākumus nodarbinātības veicināšanai.

Tiekoties plkst. 10.00 ar Latvijas investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktoru Kasparu Rožkalnu, abas puses pārrunās LIAA sniegto atbalstu eksportējošajiem uzņēmumiem, īpaši tūrisma nozarē.

Pēc tam plkst. 11.30 E. Levits tiksies ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) padomes priekšsēdētāju Aigaru Rostovski un valdes priekšsēdētāju Jāni Endziņu, lai pārrunātu Covid-19 krīzes ietekmi uz Latvijas uzņēmējiem un viņu izaugsmi, konkurētspēju un eksportu, kā arī plānotajiem LTRK atbalsta pasākumiem saviem biedru uzņēmējiem.

Lai diskutētu par Latvijas lielajiem darba devējiem, uzņēmējdarbības vides izmaiņām un ēnu ekonomikas īpatsvaru, kā arī sociālo partneru iesaisti ekonomikas atveseļošanas stratēģijas ieviešanā, plkst. 13.00 pie Valsts prezidenta ieradīties Latvijas Darba devēju konfederācijas prezidents Vitālijs Gavrilovs un ģenerāldirektore Līga Meņģelsone.

Savukārt dienas noslēgumā plkst. 15.00 E. Levits tiksies ar ekonomikas ministru Jāni Vitenbergu, lai apspriestu Ekonomikas ministrijas izstrādāto stratēģiju Latvijai Covid-19 krīzes radīto seku mazināšanai, īpaši pārrunājot stratēģijas rīcības virzienus, plānotās publiskās un privātās investīcijas infrastruktūrā un nodarbinātības jautājumus.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI