DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. maijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Starptautiskajā ģimenes dienā Ķekavā notiks balkonkoncerts "Garāmejot"

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Atzīmējot Starptautisko ģimenes dienu, Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrs rīt, 15. maijā, rīko balkonkoncertu “Garāmejot”, kur jaunie novada mūziķi koncertēs uz Jaunu ideju centra balkona blakus gleznainajam Ķekavas parkam ar upīti. 

Kā informē balkonkoncerta rīkotāji – Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centra speciāliste Elīzabeta Krēģere: “Daudzi vārdi mainījuši nozīmi pēdējā laikā, tai skaitā arī vārds - garāmejot. Garāmejot nebūt nenozīmē, ka nav svarīgi, bet gan tas nozīmē, ka, dodoties pastaigā pa Ķekavas parku, ieraudzīsi mūs uz balkona un mājās varēsi pilnībā noklausīties mūsu muzikālo priekšnesumu. Lai gan garāmejot, bet tomēr mēs būsim klātesamībā”.

Balkonkoncertā būs pārsteigumi četru pusstundu garumā, un, tie, kuri dosies pastaigā, varēs noiet gar Jaunu ideju centra balkonu, kur apmēram divu metru augstumā, sociālās distancēšanās vadlīnijas ievērojot, mūziķi dalīsies ar muzikāliem sveicieniem.


“Ja vēlēsies piestāt, atceries par divu metru distanci un ne vairāk kā 25 cilvēku klātbūtni parkā. Taču esi drošs - koncertu raidīsim arī mūsu Facebook un Instagram tiešraidēs, lai visu vari baudīt arī no nu jau tik ērti iesēdētā dīvāna,” stāsta Elīzabeta.

Balkonkoncertā muzicēs Ķekavas novada jaunie mūziķi:

  • plkst. 13.30 Elīzabeta Krēģere & Valters Karlsons (oriģināldziesmas ģitāras, perkusiju un klavieru izpildījumā),
  • plkst. 15.00 Katrīna Milta un Elizabete Milta (kopābūšanas prieks ar dziesmām pie klavierēm),
  • plkst. 16.30 Raivo Mihailovs un Valters Karlsons, (oriģināldziesmas ģitārista un bundzinieka izpildījumā),
  • plkst. 18.00 Marta Zūdiņa (vokālas džeza noskaņas klavieru pavadījumā).

Katra uzstāšanās būs pusstundu gara. Pieslēdzies Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centra Facebook vai Instagram profilā @jickekava šajos laikos tiešraidē vai garāmejot, un noķersim ģimenes sajūtu kopā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI