DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Rīgas dome
Izglītības, kultūras un sporta departaments
30. janvārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Izsludina Rīgas domes Kultūras projektu finansēšanas konkursu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina  Rīgas domes Kultūras projektu finansēšanas konkursu. Konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt Rīgas pilsētai nozīmīgu mākslinieciski augstvērtīgu kultūras projektu īstenošanu. Konkursam var pieteikt projektus šādās nozarēs:  mūzika, deja, vizuālā māksla, audiovizuālā māksla, grāmatniecība, muzeju darbība, kā arī starpdisciplinārus projektus. 

Piedalīties konkursā un pretendēt uz finansējuma saņemšanu var jebkura juridiska persona, juridisku personu apvienība, pašvaldības un valsts iestāde, individuālais komersants, kā arī fiziska persona, kas reģistrēta Valsts ieņēmumu dienestā kā saimnieciskās darbības veicējs.

Projektu pieteikumi jāiesniedz līdz 2020. gada 21. februārim RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā, Kr. Valdemāra ielā 5, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 16.00, kā arī jānosūta elektroniski uz e-pasta adresi konkurss.projekti@riga.lv.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami RD IKSD tīmekļa vietnē www.kultura.riga.lv sadaļā “Finansēšanas konkursi”, tālrunis uzziņai 67043670, 67043690.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI