DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

CSDP sēdē iepazīstinās ar aktuālo 2019.gada ceļu satiksmes negadījumu statistiku

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pirmdien, 25.novembrī, plkst. 10.00 notiks Ceļu satiksmes drošības padomes (CSDP) sēde, kuru vadīs satiksmes ministrs Tālis Linkaits un piedalīsies iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens.

CSDP sēdes dalībniekus Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis iepazīstinās  ar ceļu satiksmes drošības statistiku par 2019.gada 10.mēnešiem.

Autosatiksmes departamenta direktors Tālivaldis Vectirāns padomes locekļus iepazīstinās ar CSDP lēmumu izpildi, grozījumiem Ceļu satiksmes drošības plānā 2017.-2020.gadam, kā arī informēs par CSDP domnīcas darba rezultātiem.

Tāpat tiks sniegta informācija par ceļu satiksmes drošības pētījumiem, konkursu “Ceļu satiksmes drošības balva”.

CSDD pārstāvji informēs par vidējā ātruma kontroles sistēmas ieviešanas pilotprojektu, par luksofora signālu neievērošanas kontroles tehnisko līdzekļu pilotprojekta īstenošanas gaitu un turpmāko rīcību, kā arī par apmācību kravas automašīnu un autobusu vadītājiem drošā braukšanā.

CSDP sēdi būs iespējams vērot arī attālināti – tiešsaistē: nacionālās informācijas aģentūras “LETA” mājas lapā www.leta.lv un SM Facebook kontā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI