DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rīgā pasniegs Gada balvas interešu izglītībā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 21. novembrī, plkst. 16.00 Latvijas Universitātes Akadēmiskā centra Zinātņu mājā (Jelgavas iela 3) pasniegs balvas Rīgas 2019. gada labākajiem interešu izglītības pedagogiem, audzēkņiem un kolektīviem, kā arī suminās un sveiks balvas ieguvēju par mūža ieguldījumu interešu izglītībā. Pašvaldības apbalvojumus pasniegs Rīgas domes un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta (RD IKSD) vadība.

Rīgas pašvaldība nodrošina plašāko interešu izglītības piedāvājumu valstī gan dejā, gan vizuālajā un vizuāli plastiskajā mākslā, gan mūzikā un sportā, gan teātra mākslā, gan tehniskajā jaunradē, gan vides zinībās un radošajā industrijā.

Gada balvas piešķir, lai novērtētu interešu izglītībā iesaistīto bērnu un jauniešu sasniegumus, kā arī, lai izteiktu atzinību audzēkņiem, kolektīviem un viņu pedagogiem par ieguldījumu interešu izglītībā.

Balvu interešu izglītībā piešķir vairākās nominācijās: „Par sasniegumiem interešu izglītībā”, „Par ieguldījumu interešu izglītībā”, „Debija interešu izglītībā”, kā arī nominācijā „Par mūža ieguldījumu interešu izglītībā”, kurā balvu saņems pedagogs par ilglaicīgu un nozīmīgu profesionālo ieguldījumu interešu izglītības attīstībā Rīgā. Balvu par sasniegumiem interešu izglītībā piešķir audzēkņiem un kolektīviem par gūtajiem panākumiem Latvijas un starptautiska mēroga pasākumos.

Pasākumu rīko Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI