DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK aicina uz forumu “Aprites ekonomika: biznesa modeļu piemēri, iespējas un izaicinājumi”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera sadarbībā ar Latvijas Vides investīciju fondu, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju, North Denmark EU Office un Enterprise Europe Network, 18.oktobrī, plkst. 11:00 organizē praktisku forumu “Aprites ekonomika: biznesa modeļu piemēri, iespējas un izaicinājumi”, kas norisināsies izstāžu kompleksā “BT1”, “Baltic Furniture 2019” izstādes ietvaros.

Par projektu “Circular PP” – aprites ekonomikas iepirkumiem un iespējām uzņēmumiem stāstīs Latvijas Vides investīciju fonda projekta vadītāja Zane Bilzēna, savukārt par to, ko tieši aprites ekonomika nozīmē uzņēmējiem iepazīstinās Latvijas Vides investīciju fonda projekta eksperte Jana Simanovska. Forumu moderēs Ansis Bogustovs.  

Foruma laikā tiks prezentēti aprites ekonomikas labās prakses piemēri Latvijā, par kuriem stāstīs, “Pavasara mēbeles” dibinātāja un dizainere Alise Ābele, “Cafe M” dibinātāja un vadītāja Ulla Milbreta un konceptveikala “ZĪLE” zīmola menedžere Inta Romanovska. Tāpat būs labās prakses piemērs no Dānijas uzņēmuma “Højer møbler”, kam ir vairāk nekā 25 gadu pieredze mēbeļu ražošanā izglītības un mācību iestādēm, ar mērķi rūpēties par vidi, funkcionalitāti un dizainu. Uzņēmums veiksmīgi ir piedalījies aprites ekonomikas mēbeļu iepirkumā un pasākuma laikā dalīsies ar savu pieredzi, kas var būt noderīga gan Latvijas uzņēmumiem, gan pašvaldībām.

Vietu skaits ierobežots, tāpēc aicinām interesentus reģistrēties forumam tiešsaistes linkā: http://ejuz.lv/aeforums.

Forums tiek organizēts Interreg pārrobežu sadarbības Baltijas Jūras reģiona programmas, projekta “Aprites ekonomikas veicināšana caur aprites ekonomikas pilota iepirkumiem un kapacitātes celšanu iesaistīto pušu organizācijās” ietvaros.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI