DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Valmiera aicina “ar velo uz darbu”!

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Nav labāka veida, kā iesākt dienu, par izkustēšanos svaigā gaisā. Valmieras pilsētas pašvaldība aicina piebiedroties Eiropas Mobilitātes nedēļas iniciatīvai un ceturtdien, 19.septembrī, doties uz darbu un mācību iestādēm ar velosipēdu. Aicinām arī darba un skolu kolektīvus, kas atbraukuši uz darbu ar velosipēdu, izveidot velobraucēju kopfotogrāfiju un publicēt to sociālajos tīklos, lietojot mirkļbirku #arvelouzdarbu

Lai popularizētu videi draudzīgus pārvietošanās veidus, laikā, kad daudziem valmieriešiem ir pusdienu pārtraukums, aicinām apmeklēt laukumu pie tirdzniecības centra “Valleta”. Plkst.13.00 ar plakātiem un pašu sacerētu dziesmu uzstāsies privātās pamatskolas ZAĻĀ SKOLA jaunieši.

Valmieras pilsētas pašvaldībai ir svarīgi uzzināt valmieriešu un pilsētas viesu viedokli. Tādēļ plkst.13.00-15.30 valmierieši tiks aptaujāti par pārvietošanās paradumiem, kā arī par nepieciešamajiem uzlabojumiem transporta infrastruktūrā.

Savukārt plkst.15.30 tiks izziņoti valmieriešu ieteiktie velosipēdam draudzīgākie uzņēmumi un darba devēji. Pasākuma laikā arī Vides un reģionālās attīstības ministrijas pārstāvji izteiks pateicības Eiropas Mobilitātes nedēļā iesaistītajām pašvaldībām.

Braucot uz darbu, kā arī citās ikdienas gaitās un īpašos notikumos līdz 6.oktobrim pārvietojoties ar velosipēdu, Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar starptautisko pārtikas ražošanas grupu “Food Union”, kurā ietilpst arī “Valmieras piens”, aicina valmieriešus pieņemt Sociālās riteņbraukšanas izaicinājumu – sacensties par visvairāk nobrauktajiem kilometriem un savāktajiem punktiem, braucot individuāli, pāros un grupās, kā arī pretendēt uz balvām pilsētas un Eiropas mērogā. Izaicinājumu iespējams pieņemt, viedtālrunī bez maksas lejupielādējot lietotni BikePrints un reģistrējoties tajā, kā izaicinājumam piesaistīto pilsētu izvēloties Valmieru.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI