DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents pozitīvi vērtē ārvalstu tirdzniecības kameru Latvijā devumu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Ilmārs Znotiņš, VPK

9. septembrī Valsts prezidents Egils Levits tikās ar ārvalstu tirdzniecības kameru Latvijā pārstāvjiem un pārrunāja uzņēmējdarbības aktualitātes.

Tiekoties ar Lielbritānijas, Šveices, Īrijas, Norvēģijas un Zviedrijas tirdzniecības kameru valdes priekšsēdētājiem, E. Levits pauda gandarījumu par līdzšinējo sadarbību un akcentēja uzņēmējdarbības lomu Latvijas ekonomiskajā izaugsmē. Sarunas gaitā tika diskutēts par Latvijas nodokļu sistēmu, valdības un Valsts ieņēmumu dienesta darbu pie tās sakārtošanas un iespējamo attīstības scenāriju, lai mazinātu ēnu ekonomiku, palielinātu iedzīvotāju ekonomisko aktivitāti un veicinātu darbaspēka piesaisti. Tāpat tika pārrunāti likumdošanas jautājumi, kā stiprināt tiesiskumu, atbalstīt uzņēmējus un sekmēt valsts un iedzīvotāju labklājību.

Uzrunājot tirdzniecības kameru pārstāvjus, Valsts prezidents Egils Levits uzteica Ārvalstu investoru padomes Latvijā darbu, pilnveidojot Latvijas uzņēmējdarbības vidi, kā arī pozitīvi ieskicēja Latvijas–Lielbritānijas turpmākās attiecības, ņemot vērā Lielbritānijas izstāšanos no Eiropas Savienības. Tāpat E. Levits klātesošajiem apstiprināja savu nostāju par aktīvu rīcību sociālās nevienlīdzības mazināšanā un tiesiskuma kvalitātes uzlabošanā Latvijā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI