DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. septembrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Uzņēmēji Saldū tiksies ar VARAM ministru J. Pūci

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Kurzemes reģiona nodaļa sadarbībā ar Saldus novada pašvaldību un banka Citadele 11.septembrī aicina apmeklēt Kurzemes biznesa klubu, lai tiktos ar Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministrijas (VARAM) ministru Juri Pūci un diskutētu gan par administratīvi teritoriālās reformas ietekmi uz uzņēmējdarbību, gan arī pārrunātu uzņēmēju biedrību pieredzi citās pašvaldībās.

Interesenti, iepriekš piesakoties, būs gaidīti profesionālās izglītības kompetences centrā “Saldus tehnikums”, Kalnsētas ielā 24. Pasākumu atklās Saldus novada domes priekšsēdētājs Māris Zusts, kā arī LTRK valdes priekšsēdētājs J.Endziņš. Pēc tam ar prezentāciju uzstāsies VARAM ministrs J.Pūce, savukārt uzņēmēji tiks aicināti uzdot ministram sev interesējošos jautājumu.

“LTRK Kurzemes uzņēmēju klubs, kas ik reizi tiek rīkots sadarbībā ar pilsētas novada domi, katru mēnesi notiek citā vietā, tādējādi veicinot uzņēmēju savstarpējo tīklošanos, kā arī praktisku iemaņu apgūšanu noderīgos semināros,” saka LTRK Kurzemes padomes vadītājs Andis Araks, piebilstot, ka šādi pasākumi veicina dažādu problēmu risināšanu, kā arī palīdz vietējam biznesam augt. Ik mēnesi pirms LTRK Kurzemes uzņēmēju kluba notiek arī LTRK Kurzemes padomes sēdes, lai pārrunātu valsts un reģionam aktuālas jautājumus un meklētu labākos veidus, kā ieviest nepieciešamās izmaiņas normatīvajos aktos vai iniciētu citas izmaiņas uzņēmējdarbības vides uzlabošanai.

Ar praktisku lekciju par to kā pārvarēt šķēršļus uz mērķiem uzstāsies “Proctor Gallaher Institute” pašizaugsmes treneris Eižens Leimanis, savukārt pēc tam ar uzņēmēju biedrību pieredzes stāstiem dalīsies Ādažu, Talsu un Mārupes biedrību pārstāvji. Kurzemes biznesa kluba mērķis ir veidot jaunus biznesa kontaktus, lai veicinātu reģiona uzņēmējdarbības vides attīstību.

Vietu skaits pasākumā ir ierobežots, pieteikties aicinām šeit: www.mitto.me/ltrk-kbk-saldus/pieteikties. Plašāka informācija www.chamber.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI