DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Uzņēmējdarbība

“Uzņēmēju futbola turnīrā” uzvar SIA “Tente”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Par “Uzņēmēju futbola turnīra” uzvarētājiem kļuvusi SIA “Tente”, kas 15 komandu sacensībā spēja uzrādīt vislabākos rezultātus. Pasākumu rīkoja Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju, Mārupes uzņēmēju biedrību un Mārupes novada domi piektdien, 23.augustā.

Finālā piedalījās SIA “Tente” un AS “Baltic International Bank” komandas, kur ar rezultātu 2:0 uzvarēja pirmā, savukārt pusfinālā ar rezultātu 2:1 labāku rezultātu uzrādīja AS “Balticovo”, pārspējot Mārupes uzņēmēju biedrību.

“Mēs katrs bērnībā spēlējām futbolu, tā ir komandas spēle, kas nostiprina kopīgo garu un saliedē cilvēkus, tādēļ uzņēmēju aktivitāte un draudzīgā atmosfēra “Uzņēmēju futbola turnīrā” bija tiešām patīkama un ceram līdzīgos pasākumos tikties arī turpmāk,” saka Latvijas Futbola federācijas prezidents Kaspars Gorkšs.

Pasākumu atklāja K.Gorkšs, kā arī Mārupes domes priekšsēdētājs Mārtiņš Bojārs, Mārupes uzņēmēju biedrības valdes priekšsēdētājs un LTRK pārstāvji.

Mārupes novada domes priekšsēdētājs Mārtiņš Bojārs: “Pašvaldības ikdienas darbu ir grūti iedomāties bez mijiedarbības ar uzņēmējiem, bez savstarpējas sadarbības. Man ir prieks, ka “Uzņēmēju futbola turnīrs“ notiek pie mums, Mārupes novadā. Esmu pārliecināts, ka ne tikai sadarbība kopīgā darbā, bet arī atbalsts sportā un atpūtā, palīdz mums būt raženākiem, efektīvāk strādāt kopā un nest labumu sabiedrībai.” 

Turnīrs notika vairākās apakšgrupās uz diviem 60x40 m laukumiem, atbilstoši starptautiskajiem 6x6 minifutbola noteikumiem. Katra spēle, kurā piedalījās astoņi komandas spēlētāji, tika organizēta 20 minūšu garumā jeb ar 10 minūšu puslaikiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI